Ewidentne faux pas :D Nie piszę się kobietom takich rzeczy :Dblackfish pisze: Może odwodniona jesteś
ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No raczej! Mimo, że blackfish nie do mnie pisał, prawie byłam gotowa strzelić fochamaly89 pisze:Ewidentne faux pas :D Nie piszę się kobietom takich rzeczy :D

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Czarna rybo, one tak cały czas piszą, jak to niby wcinają słodycze cały dzień, ale to chyba tylko wirtualne, bo później jak zobaczysz zdjęcia albo na żywo, to to same chude laski
p.s. nie załapałam się wczoraj na pokaz pupilków, to wrzucam dziś zdjęcie, co by odświeżyć wątek, a nie tylko o jedzeniu...

p.s. nie załapałam się wczoraj na pokaz pupilków, to wrzucam dziś zdjęcie, co by odświeżyć wątek, a nie tylko o jedzeniu...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
ASK, O! i to bardziej mój klimat niż te kocie wypłosze 
żartowałem

żartowałem
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
Skoor, cóż za zmyślna asekuracja
A poważnie, to jak ON biega. Jutro damy czadu, idziemy z rana na zawody dogtrekkinowe 20 km na orientację. Oby było słonko.

A poważnie, to jak ON biega. Jutro damy czadu, idziemy z rana na zawody dogtrekkinowe 20 km na orientację. Oby było słonko.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Już mnie tu kociarze szczuć chcieli wczoraj więc się zabezpieczam 
Nawet nie wiedziałem, że coś takiego dla psów jest... Ja planuje sobie haskiego kupić ale to dopiero jak dom postawie
Zaczynam doła łapać, bo mnie ''gupia kórfa noga" nie przestaje boleć

Nawet nie wiedziałem, że coś takiego dla psów jest... Ja planuje sobie haskiego kupić ale to dopiero jak dom postawie

Zaczynam doła łapać, bo mnie ''gupia kórfa noga" nie przestaje boleć

Ostatnio zmieniony 21 lis 2014, 11:47 przez Skoor, łącznie zmieniany 1 raz.
- beata
- Ekspert/Trener
ASK, ale fajny Florkowy pyszczek!ASK pisze:p.s. nie załapałam się wczoraj na pokaz pupilków, to wrzucam dziś zdjęcie, co by odświeżyć wątek, a nie tylko o jedzeniu...

A tu moje:
Pyszczek biało-czarny uprawia birdwatching
Pyszczek szary odpłynął

- blackfish
- Zaprawiony W Bojach
No tak powoli to tego się domyślam, że tylko wirtualnie jedzą to słodkie i nie biegają, a realu liczą kalorie i ciężko trenują (co u niektórych widać po endo)ASK pisze:Czarna rybo, one tak cały czas piszą, jak to niby wcinają słodycze cały dzień, ale to chyba tylko wirtualne, bo później jak zobaczysz zdjęcia albo na żywo, to to same chude laski
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
Beata, słodkości 
Skoor, husky są śliczne i mają moc do biegania, ale w naszym klimacie, latem..., to bym się zastanowiła nawet z domem, no chyba, że zrobisz mu od razu dużą lodówkę na kojec.
Za to wyżła węgierskiego polecam na 100%, szczególnie jak masz małe dzieci. Poczytaj sobie o tej rasie, jestem zachwycona!

Skoor, husky są śliczne i mają moc do biegania, ale w naszym klimacie, latem..., to bym się zastanowiła nawet z domem, no chyba, że zrobisz mu od razu dużą lodówkę na kojec.
Za to wyżła węgierskiego polecam na 100%, szczególnie jak masz małe dzieci. Poczytaj sobie o tej rasie, jestem zachwycona!
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
blackfish pisze:Że niby o wadze? Eeee tam, to są spoko dziewczyny. Nie takie rzeczy tutaj pisanomaly89 pisze:Ewidentne faux pas :D Nie piszę się kobietom takich rzeczy :D
nie znasz dnia, ani godziny

ASK jaki śliczny nochal, powodzenia jutro!!!
Beatko śliczne kocurki

Skoor spadaj do ortopedy, na ten tychmiast!
mały89 biegasz coś??
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
acha blakfiszu
ja wiem tylko ile kalorii ma czekolada :-D nigdy nie liczyłam i nie mam zamiaru!!!

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
ASK, a nie ma ten Twój piesek problemów z uszami? My mieliśmy kiedyś wyżła, nie pamiętam dokładnie jaka to rasa była dokładnie ale wyglądał prawie jak ten wegierski tylko łaciaty był jak krowa biało czarna
i pamiętam, że mu się uszy paprały cały czas... :/

Ostatnio zmieniony 21 lis 2014, 12:48 przez Skoor, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42.23
Ja też oczywiście nie wiem ile co ma kalorii a mam apetyt za sześcioro.Po wczorajszym wybieganiu długim i nawet szybkim dzisiaj odrabiam stracone kalorie,zjadłam przed chwilą 17 pierogów z mięsem
ASK Florek cudny,trzymam za Was jutro kciuki :uuusmiech:
Skoor idź do lekarza,bo czas zacząć bieganie,bo będę krytykować później Twoje słabe wyniki,a wiesz że mnie ciężko zadowolić
ASK a Ty biegasz już po przerwie?

ASK Florek cudny,trzymam za Was jutro kciuki :uuusmiech:
Skoor idź do lekarza,bo czas zacząć bieganie,bo będę krytykować później Twoje słabe wyniki,a wiesz że mnie ciężko zadowolić

ASK a Ty biegasz już po przerwie?
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762
Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763