ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:03
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

katekate pisze:ooo kojer, no właśnie dawaj adres!! :-)
Kabanosy pocztą? ;)

Tak swoją drogą rozbawił mnie jeden punkt w regulaminie twojego biegu:
"wszelkie klasyfikacje prowadzone będą wg. indywidualnych czasów netto liczonych od momentu przekroczenia linii startu do przekroczenia linii mety, "
Taki wpis oznacza, że niekoniecznie pierwszy na mecie będzie pierwszy :), zwykle jednak pierwsze 50 osób jest klasyfikowane według miejsca na mecie a dopiero następne netto (w sumie przy 10 i mniej zwykle cała klasyfikacja jest brutto :)).

P.S. Kurcze jaki kameralny bieg, 108 osób :)
PKO
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

no kameralny, pierwszy taki w na mojej wiosce rybackiej :-D
wiesz.. klasyfikacja netto jest chyba sprawiedliwa, i bywa zaskakująca, nasza kasia41 miała okazję się zdziwić, prawda? ;-)

chcesz te kabanosy, czy nie?!
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

katekate pisze:wiesz.. klasyfikacja netto jest chyba sprawiedliwa, i bywa zaskakująca, nasza kasia41 miała okazję się zdziwić, prawda? ;-)
Jest, ale widowiskowość cierpi :), przynajmniej pierwsza trójka powinna być brutto :).
No i już się nie dziwie, że biegłaś sama przez jakiś czas, na tych biegach co bywam to słabe szanse by zostać samemu. Już nawet 5km po lesie na zad...u u nas ponad 400 osób biega (na szczęście w tym roku mają więcej sprzętu i jest wreszcie czas netto).
katekate pisze:chcesz te kabanosy, czy nie?!
Nie. Zrzekam się czekolady na rzecz jakiegoś dzieciaka :).
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42.23

Nieprzeczytany post

Tak właśnie,biegałam 10 km w Kielcach,przekroczyłam linię mety jako 3 kobieta,spiker to oznajmił,ludzie na trasie mówili mi że jestem trzecia a po wywieszeniu wyników okazało się że jestem 4,pytając czemu odpowiedziano że czasy netto były brane pod uwagę.Ale po paru dniach i tak okazało się że to ja miałam racje,bo z chipem ten rzekomo 3 pani biegł mąż :echech:
Ale no cóż tak bywa.

Kojer ja nie tylko kabanosy wysyłałam w paczce pocztą.zdarzało się i pierogi i śledzie i mięska pieczone bratu w paczce wysyłać do Włoch :uuusmiech:
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762

Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Hej dziewczyny i chłopaki, gratuluję wszystkim wyników :orany: :hej: !

Ma_tika, życiówki za każdym razem robić się nie da, ale ważne, że trzymasz równy poziom.
Ania_102, ja wiem, że w Tobie drzemie potencjał, musisz w to uwierzyć. Maraton raz na rok jest ok, ale rzeczywiscie, żeby lepiej biegać maraton trzeba popracować nad 5 i 10k.

Ja wczoraj "nabiegałam" 17km, w drugiej połowie szybciej, fajnie było ale ciepło bardzo. A rano wyszłam porobić trochę zdjęć, fajna fotograficznie pogoda.
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kasia41 pisze:Tak właśnie,biegałam 10 km w Kielcach,przekroczyłam linię mety jako 3 kobieta,spiker to oznajmił,ludzie na trasie mówili mi że jestem trzecia a po wywieszeniu wyników okazało się że jestem 4,pytając czemu odpowiedziano że czasy netto były brane pod uwagę.Ale po paru dniach i tak okazało się że to ja miałam racje,bo z chipem ten rzekomo 3 pani biegł mąż :echech:
Ale no cóż tak bywa.
Nagrodę powinnaś dostać, ale przyjemności ze stanięcia na podium nie oddadzą. Mnie to nie grozi, bo nawet w wiekowej szans nie ma, za duża i za szybka konkurencja ;).
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

kaaaaaaatkaaaa,słyszałas?-kojer zrzeka sie czekolady :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej:

pogoda genialna,nie wierze ze to listopad-u nas 17 st :bum: machnełam sobie dyszke a zgrzałam sie jak po dwóch :spoczko:
Obrazek
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

frankie, pogoda nie napawa mnie optymizmem jakoś... Jak było trochę mrozu to jakoś tak fajnie mi się biegało i chyba tęsknie za zimnem... :tonieja:
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a jak będzie mróz, to będziesz tęsknił za latem :hej:
franklino zajęłas drugie miejsce, dawaj adres :hahaha:
komentarze
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mrozowi i śniegowi mówimy nasze stanowcze NIE! Jak ktoś chce mrozu i śniegu to niech jedzie w góry, aktualne 17C jest idealne i może tak zostać do maja :)
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

katekate pisze:a jak będzie mróz, to będziesz tęsknił za latem :hej:
Mróz ma tylko 2 wady... Trzeba skrobać szyby i zwiększa spalanie w aucie... No dobra 3 bo wyjście z domu nie zajmuje 30s tylko jakieś 7minut z moimi gwiazdami cudaczkami... :tonieja:
katekate pisze:franklino zajęłas drugie miejsce, dawaj adres :hahaha:
Ha! ja pierwszy typowałem 47minut :bum:

o! tu:
Skoor pisze:Obawiam sie, ze oficjalnie zostane szybszy do jutra do godziny 15:47. Coz taka lajfa ;)
Haha, biorąc pod uwagę, że start mógł być kilka sekund po 15 to może nawet trafiłem tak jak trzeba ;) Moją czekoladę prosze wysłać franklinie :spoko:
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Skoor na pocieszenie i osłodę życia możesz dostać czekoladę gorzką 60%, akurat dziś przytaszczyłam od miłych pacjentów :bum:
komentarze
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie dziękuję, wczoraj zjadłem pół jakiejś wafloczekolady z kolegą. Mam dość na pół roku. :hahaha:

Jak pracowałem jeszcze na nfz to mieliśmy wywiesić tabliczkę z napisem "Czekoladek nie pijamy" :bum:
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no własnie, my nie możemy takich tabliczek wywieszać :bum: :hahaha:
od kilku ładnych lat nie kupuję słodyczy :jatylko:
kiedyś, jak pacjent się zapytał, "jak mam pani podziękować? chyba bombonierkę pani przyniosę" ;-) to mu mówię, że nie, lepsza kiełbasa :spoczko: a ten wziął i przyniósł 2 kilo mysliwskiej :hahaha: :bum: uwielbiam pacjentów :hej:
komentarze
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja też czekoladek nie musiałem kupować, zwykle jakieś ze 3 mersi, ptasie mleczka czy inne czekoladki leżały w domu. Ale byli też i tacy co wiedzieli czym się doktór lubi wyzerować na weekendzie :bum:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ