Franki z własnego doświadczenia wiem że warto i trzeba walczyć z chamstwem u nauczycieli.
Moj syn w 4 klasie miał plastykę z panią dyrektor,od samego początku nie przypadli sobie z Kacprem do gustu i bez przerwy byłam wzywana do szkoły,że niegrzeczny że chamski,że agresywny,leniwy itp. Najpierw porozmawiałam z panią( że do dyrektorki nie mogłam się udac to logiczne

)
Tak więc popytałam innych rodziców i to niekoniecznie od Kacpra z klasy i zdecydowaliśmy napisać skargę do Prezydenta miasta,bo on jest bezpośrednim przełożonym dyrektorów szkół i powiem Ci że to pomogło na tyle że w drugim półroczu już nie uczyła mojego syna.Fakt jest faktem że później bylo jeszcze parę nieprzyjemnych sytuacji ale niestety środowisko nauczycieli jest hermetyczne i ciężko żeby jeden skrytykował drugiego,raczej zawsze próbują wmówić winę dziecka.Zawsze pozostaje zmiana szkoły
Katka ale dajesz czadu na treningach łał!!!!
Jeszcze wrócę do jedzenia,oczywiście zgadzam sie całkowicie z Beatą,tylko podkreslę że jednak to odżywianie to jest niesprawiedliwe bo to co mi najlepiej smakuje to w niczym nie pomaga(Ach słodkości moje ukochane:uuusmiech: