ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
kasia41 super wieści! Myślisz, że będziesz gotowa na wiosenny maraton? Bardzo się nastawiłam na bieg z Tobą - chyba, że zapragniesz biec na 3:30, wtedy zacznę szukać kogoś innego, kto mi pomoże złamać 4h. W każdym razie trzymam kciuki, żebyś wróciła do zdrowia i pełni sił!
cava kombinujesz i kombinujesz, a w Twoim przypadku też chodzi o konieczność zakupu nowych butów;-) Wtedy się zapewne wyklaruje nowy grafik treningowy:-D
kojer zaszalałeś! I jak rzeczywiście świecą w ciemności?
Ma_tika nie możesz być na tą piątkę taka znów szybka, bo mi morale spadnie, jak od początku biegu będę oglądać Twoje coraz szybciej oddalające się plecy:-P
cava kombinujesz i kombinujesz, a w Twoim przypadku też chodzi o konieczność zakupu nowych butów;-) Wtedy się zapewne wyklaruje nowy grafik treningowy:-D
kojer zaszalałeś! I jak rzeczywiście świecą w ciemności?
Ma_tika nie możesz być na tą piątkę taka znów szybka, bo mi morale spadnie, jak od początku biegu będę oglądać Twoje coraz szybciej oddalające się plecy:-P
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
kasia41 -świetnie 
ania102 - niby w reklamie jest "Discover Glow technology in Puma's running shoes in the Glow Faas collection and Mobium Elite Glow. Charge the shoes by exposing them to bright light. Depending on the charge, the glow will last from 45 minutes to two hours. "
Ale może światło mam za słabe bo jakoś nie widzę
.
<edit> potrzymałem chwile pod lampą i świecą, nawet całkiem mocno
</edit>

ania102 - niby w reklamie jest "Discover Glow technology in Puma's running shoes in the Glow Faas collection and Mobium Elite Glow. Charge the shoes by exposing them to bright light. Depending on the charge, the glow will last from 45 minutes to two hours. "
Ale może światło mam za słabe bo jakoś nie widzę

<edit> potrzymałem chwile pod lampą i świecą, nawet całkiem mocno

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42.23
Dziekuje Wam za troskę o mnie i trzymanie kciuków :uuusmiech:
Aniu widziałam że już ruszyły zapisy na Orlen Maraton,zapisuję się i biegniemy na to złamanie 4h,mam nadzieję że to zrobimy,ja w to wierze.Cała zima przed nami na trening,już chyba nic mi się nie przytrafi po drodze.
Aniu widziałam że już ruszyły zapisy na Orlen Maraton,zapisuję się i biegniemy na to złamanie 4h,mam nadzieję że to zrobimy,ja w to wierze.Cała zima przed nami na trening,już chyba nic mi się nie przytrafi po drodze.
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762
Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
kasia ty szaleńcze!!! będe za wasze treningi trzymać kciuki!!!!
-
- Zaprawiony W Bojach
hahaha, super technologiakojer pisze:ania102 - niby w reklamie jest "Discover Glow technology in Puma's running shoes in the Glow Faas collection and Mobium Elite Glow. Charge the shoes by exposing them to bright light. Depending on the charge, the glow will last from 45 minutes to two hours. "

Kasia41, super wiesci, tylko wiesz (powtarzam sie do znudzenia

Hanna77, a co u Ciebie, biegasz? bo nie bywasz tu w ogole. pamietam, że sama mialas wyniki, ktorych Ci zazdrościłam

i w ogole to prosze mnie tu nie stresować tą 5-ką bo to jest masakryczny dystans - wielki ból przez większość czasu

- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
To nie takie świecenie, to fotoluminescencja. Jarzą się te plastikowe fragmenty. Spróbuję zrobić wieczorem zdjęcie może będzie widaćMa_tika pisze:hahaha, super technologiakojer pisze:ania102 - niby w reklamie jest "Discover Glow technology in Puma's running shoes in the Glow Faas collection and Mobium Elite Glow. Charge the shoes by exposing them to bright light. Depending on the charge, the glow will last from 45 minutes to two hours. "kojarzy mi to z butami dla dzieciaków, takimi ktore mają jakieś oczojebne swiatelka w podeszwie i swieca przy każdym stąpnięciu
![]()

Coś w tym styluMa_tika pisze: A, no wlasnie, moja córka miala jedne takie croscy, co to exposed to bright light zmienialy kolor (z różowego na bardziej różowy)

- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kasia41 - super wieści, oby już było wszystko dobrze, tak jak powinno być!
Kojer - faaaajne
Choć ja następnych będę szukać nieco bardziej "minimalistycznych"
Ja się wynikami chwilowo chwalić nie mogę, przygotowania ślubno-weselne trochę zdominowały ostatni okres.. (w stylu wychodzę z domu po 6, wracam średnio 21)
ale jeszcze półtora tygodnia, potem Bieszczady :D
Kojer - faaaajne

Choć ja następnych będę szukać nieco bardziej "minimalistycznych"

Ja się wynikami chwilowo chwalić nie mogę, przygotowania ślubno-weselne trochę zdominowały ostatni okres.. (w stylu wychodzę z domu po 6, wracam średnio 21)
ale jeszcze półtora tygodnia, potem Bieszczady :D
- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
w ramach humoru - było na stronie radia 
http://www.aktywniebardzo.pl/Nowe/Na-lu ... do-ekstazy
to serio tak wygląda?

http://www.aktywniebardzo.pl/Nowe/Na-lu ... do-ekstazy
to serio tak wygląda?

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 43:44
aa bo, nie bywam na forum wtedy kiedy biegamMa_tika pisze:
Hanna77, a co u Ciebie, biegasz? bo nie bywasz tu w ogóle. pamietam, że sama mialas wyniki, ktorych Ci zazdrościłam

W każdym razie zapowiada się, ze będę na forum siedzieć dość długo i blogi sobie poczytam i może jakięś treningi fajne znajde. będę planować jak tu złamać to magiczne 45 min.
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2014, 10:56 przez Hanna77, łącznie zmieniany 1 raz.
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Charm, nie aż tak strasznie, no może poza tym ostatnim zdjęciem "zanieście mnie do domu", u mnie tak właśnie było, jak w końcu padłam pod drzewem na trawę, żeby się porozciągać, to miałam problemy ze wstaniem, a jak tu jeszcze ponownie ubrać buty i dostać się do domu
Ale dziś to już zapomniałam, ze jakiś tam maraton przebiegłam.
Kasia41, ma rację Ma_tika, ale Ty chyba wiesz, co najważniejsze! Jak z pracą, możesz wrócić tam gdzie byłaś, czy szukasz czegoś innego? Czujesz się w ogóle na siłach, żeby pracować na pełny etat?
.

Kasia41, ma rację Ma_tika, ale Ty chyba wiesz, co najważniejsze! Jak z pracą, możesz wrócić tam gdzie byłaś, czy szukasz czegoś innego? Czujesz się w ogóle na siłach, żeby pracować na pełny etat?
.
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
ze szczerego serca polecam dziewczynki biustonosze sportowe z lidla
dla dziewczyn z małym biustem-idealne
od dziś w Lidlu
właśnie zrobiłam ciacho z jabłkami z własnego ogrodu-jakby któraś chciała przepis
to się polecam
bez miksera nawet się obywa

dla dziewczyn z małym biustem-idealne

właśnie zrobiłam ciacho z jabłkami z własnego ogrodu-jakby któraś chciała przepis

bez miksera nawet się obywa

- beata
- Ekspert/Trener
Kate, ja bym wolała ciacho, nie przepis
, ale przepis możesz też dać - jak prosty, to może dam radę
.
Ja mogę gotować i czasem nawet lubię, ale do ciast nigdy ręki jakoś nie miałam, ech, więc ich nie robię a czasem by się przydało ...
Kojer, ale buty, ale kolor
. Świetne
!
Kasia41, dziękujemy za dobre wieści trzymamy dalej kciuki, ale nie przeginaj, maraton poczeka
.

Ja mogę gotować i czasem nawet lubię, ale do ciast nigdy ręki jakoś nie miałam, ech, więc ich nie robię a czasem by się przydało ...
Kojer, ale buty, ale kolor

Kasia41, dziękujemy za dobre wieści trzymamy dalej kciuki, ale nie przeginaj, maraton poczeka

- katekate
- Zaprawiony W Bojach
kilogram jabłek kroimy w grubsze plasterki, zasypujemy 1-1.5 szkl cukru
w tym czasie rozpuszczamy i studzimy margarynę
w miseczce mieszamy 3 szkl mąki, 2 łyżki kakao, łyżeczkę sody
do jabłek wbijamy 3 jajka-mieszamy
następnie wsypujemy do jabłek mąkę z kakao i proszkiem, wlewany ostudzoną margarynę i opcjonalnie orzechy(ja daje włoskie), rodzynki, żurawinę, cynamon
i mieszamy wszystko łyżką, to ma być gęste, nie przejmujemy się, jak sie nie połączą składniki idealnie
przekładamy do tortownicy, bądź blaszki wysmarowanej masłem i posypanej bułka tartą
pieczemy w 180st 45-50
pycha
w tym czasie rozpuszczamy i studzimy margarynę
w miseczce mieszamy 3 szkl mąki, 2 łyżki kakao, łyżeczkę sody
do jabłek wbijamy 3 jajka-mieszamy
następnie wsypujemy do jabłek mąkę z kakao i proszkiem, wlewany ostudzoną margarynę i opcjonalnie orzechy(ja daje włoskie), rodzynki, żurawinę, cynamon
i mieszamy wszystko łyżką, to ma być gęste, nie przejmujemy się, jak sie nie połączą składniki idealnie
przekładamy do tortownicy, bądź blaszki wysmarowanej masłem i posypanej bułka tartą
pieczemy w 180st 45-50
pycha

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42.23
Katarzyno przywołuję Cię do porządku jakie przepisy na ciasto????Ja np. nie jadam słodyczy
ha ha ha!!!!!
Dziewczynki pobiegałam dzisiaj dyszkę oj jak fajnie móc biegać
ASK no niestety do pracy nie mam gdzie wrócić, bo mi nie przedłużyli umowy, na razie mam zwolnienie i będę czegoś szukać, a jak to mówią szukajcie a znajdziecie

Dziewczynki pobiegałam dzisiaj dyszkę oj jak fajnie móc biegać

ASK no niestety do pracy nie mam gdzie wrócić, bo mi nie przedłużyli umowy, na razie mam zwolnienie i będę czegoś szukać, a jak to mówią szukajcie a znajdziecie

Blog viewtopic.php?f=57&t=53762