swoją drogą, dopóki nie odkryłam tego przepisu, to robiłam zwykłą pastę z bobu, a nie jakiś hummus

bardzo dobrze robi tu dodatek tahiny - ja osobiscie uwielbiam i uwazam, ze bardzo tu pasuje

Moderator: beata
ślub 4 października, 2 tygodnie po tyskim półmaratoniecava pisze:Charm, kiedy Ty masz ten ślub?
Wkleisz fotkę po wszytkim ?
Ano, biegamy, cóż począćMama Kin pisze:nie rozumiem jak Wy możecie biegać w takiej temperaturze i to jeszcze w takim tempie
sam bieg w takiej temperaturze jeszcze jest wykonalny, ale utrzymanie tempa to już dla mnie kosmos..Mama Kin pisze:nie rozumiem jak Wy możecie biegać w takiej temperaturze i to jeszcze w takim tempie
a jak badania?papillon pisze:Wczoraj doznałam szoku, albo spodnie mi się wstąpiły albo spuchłam, założyłam spodnie które byly niedawno luźnawe, a teraz przypominają leginsy...((((((
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No nic weryfikacja pożywienia i ruch...
papillon pisze:Beata :D świetne fotki!!!! Wyglądasz EXTRA!!!
Dziękicharm pisze:Beata - super zdjęcia![]()
Kurcze, ja też puchnę ... puchną mi potwornie stopy, nawet w nocy, jak wstaję to nie mogę butów włożyć i w te upały nawet luźne sandały muszę w pracy zdejmować.takie "puchnięcie" jest też dość charakterystyczne dla tarczycy....