Noo, 54 kg przy 172 cm to tu nie ma z czego już chudnąć wagowo. A na poprawę sylwetki to faktycznie dołóż jakieś ćwiczenia na konkretne partie mięśni, bo bieganie Cię tak szybko nie wyrzeźbi na posąg greckiej bogini

Moderator: beata
Ma_tika pisze:no to jestes modelka, nie wiem co tu chcesz poprawiaćangelika pisze:moim celem jest właśnie poprawienie ogólnie wyglądu sylwetki i wydolności organizmu...odchudzać się nie muszę, mam 172 cm wzrostu i ważę 54 kilo![]()
bieganie jest samo w sobie fajne i jesli chodzi o poprawienie wydolności, to jak najbardziej tak. ale nie łudź się, że ci jakoś szybko "poprawi sylwetkę", szczególnie, że sadząc po tych parametrach, ktore podalas, jestes wysoka i chudaprzypuszczam, że na to to raczej fitness / cwiczenia na konkretne partie miesni.
ja od biegania (a wczesnej roweru) mam mocno wyrzeźbione nogi i to akurat malo kobieco wyglada
To na razie dołącz do rowerzystów jak masz bicykl, albo spacerowiczówWilma pisze:Wiem wiem. Ciężko będzie ale większą głupotą byłoby rozwalić sobie kolano całkiem dla paru chwil przyjemności z biegania. Tyle, że zaczyna się wiosenny wysyp biegaczy i rowerzystów więc chciałoby się dołączyć
Nie mam roweru, zresztą po ciemku i tak nie ma co jeździć. Ale spoko, tydzień jakoś wytrzymam (chyba, bo mam nową zabaweczkę, która kusi)Mar.co pisze:To na razie dołącz do rowerzystów jak masz bicykl, albo spacerowiczów . Kolano troche rozruszasz i nie będzie kaca, że trening nie wykonany. Kilka km szybszego marszu to też dobry trening, czasami ma właściwości regeneracyjne.
Wilma pochwal sięWilma pisze:Ale spoko, tydzień jakoś wytrzymam (chyba, bo mam nową zabaweczkę, która kusi)
Może manekiny mają 180 cm wzrostukachita pisze:Wilma, jak widzę masz getry z KappAhla I na Tobie też wyglądają, jakby były normalnej długości, a nie jakieś 7/8 jak na manekinach Pociesza mnie to, bo przez chwilę myślałam, że to te moje nóżki takie krótkie PS Oczywiście masz lajka
Dziękifranklina pisze:wilma super blok,super sie czyta,Ty chudzielcufajna córunia-moze zięciunia szukasz?
mam tu takiego fajnego pięciolatka....a ten strój taki kolorowy ze az mnie oslepiło!!!BOSKO!!!
ja sie pokłócilam z K. i mam wku..Rczenie megabuuu....