ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

o rany Ania, życzę zdrowia

ja wciąż chrypie, inhaluje się i nic.. :-\
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
PKO
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

no nie wiem,ja sie pewnie wydam niewiarygodna ale chce tylko powiedziec ze nie było punktu kontrolnego w połowie trasy.Nawet na 10 km w Gdyni takowy był :bum: Wystrzał startowy wg mojego zegarka tez "czasnął" po 16ej...Nie wnikam.Było-mineło.

A dzisiaj na rozluznienie 21,5km z dzieciakami na rowerkach zrobiłysmy tzn ja i kumpela :bum: Młody słania sie na nogach.A jakiego apetytu dostał!!!Aż miło :spoczko:
Obrazek
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

wow, franklina, gratuluje! :) chcialam cie do znajomych na endo zaprosic, bo cie u kate widzialam, ale chyba podziekuje zeby sie nie dolowac :bum:

a ja tez dzis biegalam i odciski juz prawie zaleczone :)
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gryzka no teraz to przegięłaś pałeczkę :sss: :oczko:

katka narazie brat mi napisałze dowiezie do dąbek :hej: ale to jest ino 50%,bo u niego to tak jak słowo PSEPLASAM u 4latka :spoczko:
Obrazek
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42.23

Nieprzeczytany post

Cześć Dziewczynki
Chwalę się,mój syn zdobył złoty medal na Mistrzostwach Województwa w karate oczywiście.
A ja pojechałam z koleżanką na bieg na 10000m,a czysto treningowo i zajęłam 1 miejsce w swojej kategorii K40 open 5,ale wiecie kto wygrał?Wanda Panfil,szok to moja idolka z czasów jak byłam zawodniczką,nawet zrobiłam sobie z nią zdjęcie:taktak:
Ale powiem Wam,że był taki skwar,że szok,bieg był o 11.30,nie wiem jak za dwa tyg.na połówce też tak będzie to chyba padnę.
Katka ASK ZDRÓWKA!!!
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762

Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:08
Życiówka w maratonie: 4:43:44

Nieprzeczytany post

Kasia, dzieki i gratulacje, dla syna i Ciebie. Wrzuc fotke! Na Polmaratonie Slezanskim Pani Wanda zajela 1 miejsce w swojej kategorii wiekowej, w zyciu nie dalabym jej takiego wieku, fajnie kobieta wyglada. Tez tak kiedys chce. :taktak:
Gryzia, to Ty mnie zaprosilas na endo? Ktos z Norwegii a nie znam nikogo poza toba, ale tamta dziewczyna inaczej wyglada i nie ma zadnych (jeszcze) biegow zalogowanych, wiec tylko Norwegia sie zgadza.
Ja dzis wieczorem wyciagnelam tylko dzieciaki na rower, bo w dzien siedzielismy w domu chroniac sie przed upalem, a psa trzeba bylo wybiegac i troche wieczornego powietrza zlapac. Powiem Wam, ze jazda rowerem z psem na smyczy w reku i z przyczepka jedoczesnie, to wyzsza szkola jazdy.
Ostatnio zmieniony 08 cze 2014, 21:52 przez ASK, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

Kasiu gratulacje!!! dla ciebie i synka, ależ jestescie zdolni :-D
frankie już się cieszę na Dąbki :-D
Gryziu jak tam nogi? co u ciebie? ćwiczysz tą 90tke?? ja totalnie odpuściłam, ale wrócę w tym tygodniu, obiecuję sobie

mam lenia, pół dnia byłam na festynie synka piłkarskim, skwar wielki, jestem krzywo opalona ;-)
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ASK powiem Ci,że też tak chcę wyglądać w wieku 55lat!!!!

ASK jak Ty się czujesz,a małżonek?

Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

czy mamy na forumie kogos z poznania? :hej: :hej: :hej:
Obrazek
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:08
Życiówka w maratonie: 4:43:44

Nieprzeczytany post

Kasia, ja w miare ok, ale caly czas mi sie cos zbiera w oskrzelach i kaszle z czestotliwoscia co 30 sekund. Maz lewituje. Ale zjadl dzieciecego malego danonka, jest postep :bum: Poza tym przyda mu sie kilka dni glodowki :oczko:
PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:22
Życiówka w maratonie: 3:15:22

Nieprzeczytany post

Kasia serdecznie gratuluje. A czas (ten treningowy) zdradzisz??

Dziewczyny!!! Pomocy!!!
Jak pozbyć sie zakwasów ale prędko i skutecznie!
Totalnie przegięłam wczorajszym biegiem i mam takie zakwasy, że ledwo chodzę a za tydzien połówka :echech:
Nie pamietam, żebym kiedykolwiek takie miała...
Jutro spróbuje rozbiegać ale nie wiem czy dam rade :wrr:
Do tego @ sie pojawiła i czuje sie tragicznie
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ask, tak, to ja, Leclerc :spoko: nie mam zadnych biegow bo mam wszystkie ukryte. Jak mnie zaakceptujesz to zobaczysz moje szalenstwa :hejhej:

Kate, stopy jeszcze calkiem do siebie nie doszly, ale juz nie wytrzymalam i wylazlam. Przez te odciski to 90 tez odpuscilam, ale tez musze wrocic. Od poniedzialku :hahaha: ale postep widze przy niej duzy, teraz juz 15 pompek moge trzasnac, a jak zaczynalam to ledwie 4. Czyli jest o co walczyc :taktak:
Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kasie gratuluję! :hej:

Paulina - masaż i rozruszanie, na wieczór kąpiel, najlepiej dość długa, potem mazaż (wiem, boli, ale pomaga...), a jutro lekkie rozbieranie, potem dość porządne rozciąganie (zwłasza bolących fragmentów, też będzie boleć...), do tego magnez, i pojutrze powinno być dużo lepiej :taktak:

A ja wczoraj biegałam na raty... Najpierw 4 km...., postanowiłam po południu pobiegać w krótkich spodenkach, okazało się, że przy moich udach się podnoszą, mam tak obtarte wnętrza ud..... Wróciłam spacerkiem do domu....
Potem wieczorem poszlam drugi raz, w leginsach, ok 11km (endomondo coś mi gubi sygnał i "skraca" trasy... :wrrwrr: ), a dzisiaj spacerek z tż, też koło 11km po lesie, pagórkach itd :)
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja tam jestem w dołku formy, ale co tam, już sie przyzwyczaiłam, ze forma to wieczna sinusoida :bleble:
pobiegłam dziś na dychę i był to start z gatunku "byle przeżyć" i "byle wstydu nie było". 30 stopni, zero cienia, kilka osób nie ukończyło, jedną zabrało pogotowie.
na lepsze wyniki nastawiam się na jesieni, a teraz nie moge sie doczekać zakonczenia sezonu startowego i powrotu do normalnego trybu treningowego. bo te starty to tylko mi zaburzają dobry trening :sss:
Obrazek
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Matika w tym biegu co biegłam to też zero cienia,bieg w centrum miasta. 5 pętelek po 2 km,z tego co widziałam to też parę osób nie ukończyło a i służby medyczne miały co robić.
Paulina nie wiem jeszcze jaki miałam czas,bo wyników nie ma a nie włączył mi się gps w telefonie i nie wiem,ale to nie było szybkie bieganie.
Lecę na rozbieganie,Miłego Dnia!

New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ