na natural born runners są często super promocje

Moderator: beata
Franklina pamiętaj, że nie ma ceny nie do negocjacji. W większości sklepów 10 czy 20% to minimum jakie można wytargować. Aczkolwiek możne zejść jeszcze niżejfranklina pisze: a Wasze znowu cenowo mnie zabijająchociaz sa piekne
te inov-wooow
![]()
znajdzcie mi cos ładnego fajnego i znosnego cenowo![]()
U mnie po maratonie to znaczy dwa dni później najwcześniej, ale zobaczymyania102 pisze:Doroteczka mi też stres się zmniejszył w porównaniu z zeszłym tygodniem. W zeszłym roku po maratonie z mety poszłam pieszo do domu, tak z 6 km:-) Po prysznicu położyłam się do łóżka i nie wstawałam do rana. Nogi dawały o sobie znać. Ciekawa jestem, czy rzeczywiście dasz radę po maratonie pójść na basen:-) Przez kilka dni chodzenie w ogóle wymagało siły woli;-) Pamiętam jak w poniedziałek próbowałam z dzieckiem podbiec do autobusu:-D
Dokładnie coś takiego miałam na myśli, pełen luzikkachita pisze:Basen po maratonie, nawet na drugi dzień, jak najbardziej, ale nie żeby nie wiadomo jak pływać, raczej żeby się popluskać, do jacuzzi wejść albo coś - fajnie rozluźnia nogi, mam to wypróbowane na sobie
tak jest, to jafranklina pisze:katka
asicsy mi sie sparwdziły idealnie...hm...
ej dziewczyny która to zapodala Ghostpoet do słuchania? katka? dajcie jeszcze jakies tytuły do sluchania ale zeby nie były z list przebojów bo juz sie cholernie przejadły