90% kobiet chce mieć taki problemWilma pisze:Ja jestem za chuda na bycie krwiodawcą...
ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- maly89
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
-
Stara Dama
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Biegaczem to on i tak nie będzie. To było w ramach oderwania od komputera w czasie letniej przerwy w treningach piłkarskich.maly89 pisze:Tylko uważaj, żeby go nie zniechęcićStara Dama pisze:Wczoraj zagoniłam do biegania syna. Trochę marudził i narzekał na kolkę, ale zaliczyliśmy 5 km.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach

Kurde, podziwiam Was, ze tez dajecie sobie wsadzic taka wielka gruba igle w reke i jeszcze niektorym z Was szkoda, ze nie moga... Echhh... Pomyslec, ze kiedys mnie to wcale nie ruszalo... 
-
Stara Dama
- Zaprawiony W Bojach

Ale potem wychodzisz i czujesz sie bohaterem.Skoor pisze:Kurde, podziwiam Was, ze tez dajecie sobie wsadzic taka wielka gruba igle w reke i jeszcze niektorym z Was szkoda, ze nie moga... Echhh... Pomyslec, ze kiedys mnie to wcale nie ruszalo...
ja muszę sobie jeszcze odpuścić 2 tygodnie po ataku opryszczki.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach

Mnie musieliby wyniesc
z przykroscia stwierdzam, ze moja krew jest tylko i wylacznie moja. Uch... na sama mysl juz niespecjalnie mi przyjemnie...
-
Stara Dama
- Zaprawiony W Bojach

No pewnie, że miłe to nie jest, ale ostatecznie to jedno małe ukłucie. No, dwa, bo jeszcze do badań.Skoor pisze:Mnie musieliby wyniescz przykroscia stwierdzam, ze moja krew jest tylko i wylacznie moja. Uch... na sama mysl juz niespecjalnie mi przyjemnie...
Ale jak pomyślisz o tych wszystkich ludziach chorych, rannych w wypadkach czy wcześniakach, którym można pomóc, to igła przestaje być straszna. Ale rozumiem, że dla niektórych to nie do przeskoczenia.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach

Powiedzmy, ze pewne klepki w mojej glowie zle sie poprzestawialy na pewnych zajeciach na studiach 
- franklina
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
-
ania102
- Zaprawiony W Bojach

franklina pięknie! A jadłaś coś przed biegiem?
Wczoraj zamiast pobiegać poszłam popływać. Było super! Dziś z kolei wróciłam na moją górkę, bo jednak ciągnie;-) Ale nie szalałam z ilością podbiegów. W parku ciągłe wykopy i znów trzeba było zmodyfikować trasę. Coraz bliżej do Biegu Szlak Trafi!!!
Ma_tika dotarłaś do outletu? Byłam tam jeszcze raz i widziałam kolejne terenówki za 90zł - takie same, jak moje tylko w innym kolorze, tamtych po 89zł było jeszcze kilka par. Ze swoich jestem zadowolona - żadnych bąbli i otarć. W ogóle nic mnie nie boli - oby tak dalej.
Doroteczka trzymam za Ciebie kciuki! Zdaj nam raport po biegu.
Im więcej oddanej krwi, tym lepiej dla ofiar wypadków (i nie tylko), a każdy z nas może być na ich miejscu...
Wczoraj zamiast pobiegać poszłam popływać. Było super! Dziś z kolei wróciłam na moją górkę, bo jednak ciągnie;-) Ale nie szalałam z ilością podbiegów. W parku ciągłe wykopy i znów trzeba było zmodyfikować trasę. Coraz bliżej do Biegu Szlak Trafi!!!
Ma_tika dotarłaś do outletu? Byłam tam jeszcze raz i widziałam kolejne terenówki za 90zł - takie same, jak moje tylko w innym kolorze, tamtych po 89zł było jeszcze kilka par. Ze swoich jestem zadowolona - żadnych bąbli i otarć. W ogóle nic mnie nie boli - oby tak dalej.
Doroteczka trzymam za Ciebie kciuki! Zdaj nam raport po biegu.
Im więcej oddanej krwi, tym lepiej dla ofiar wypadków (i nie tylko), a każdy z nas może być na ich miejscu...
- cava
- Zaprawiony W Bojach

franklina pisze:zawsze jestem najedzona i napita() przed bieganiem
To się teraz przyznaj, coś piła przed tym bieganiem?
Bo jak ja piłam wino, to też musiałam schodzić z trasy.
I to z jakim wstydem, czkawka na pół miasta.
Boziu, jak mi się już biegać chce. Franki, pobiegaj jutro za mnie troszeczkę.