i tak:

Moderator: beata
@keiw, Jest taki Pan, widziałem go kilkakrotnie na Biegach w Gdyni, który, bez względu na porę roku, biega w takim stroju. Ostatnio w miejscu gdzie biegam widziałem młodzieńca, który w cienkiej bluzie i "maratonach", intensywnie skakał na skakance i następnie biegał. Na pewno, temperatura była ujemna. Zastanawiałem się nad tym, co ten trening miał mu dać. Co więcej, patrząc na to jak skakał na skakance, wyraźnie było widać, że ma papiery na tą robotę.keiw pisze:Można tak:
i tak:
Może był ze szkoły yacoola i uczył się sprężynowania.Ryszard N. pisze:Ostatnio w miejscu gdzie biegam widziałem młodzieńca, który w cienkiej bluzie i "maratonach", intensywnie skakał na skakance i następnie biegał. Na pewno, temperatura była ujemna. Zastanawiałem się nad tym, co ten trening miał mu dać. Co więcej, patrząc na to jak skakał na skakance, wyraźnie było widać, że ma papiery na tą robotę.
Przed ciążą chodziłam głównie w krótkim rękawku nawet zima [WINKING FACE] teraz już tylko mąż tak chodzi, a ja karmiąc i sypiajac dużo za mało chodzę w bluzie dresowej [WINKING FACE]Ryszard N. pisze:@keiw, Jest taki Pan, widziałem go kilkakrotnie na Biegach w Gdyni, który, bez względu na porę roku, biega w takim stroju. Ostatnio w miejscu gdzie biegam widziałem młodzieńca, który w cienkiej bluzie i "maratonach", intensywnie skakał na skakance i następnie biegał. Na pewno, temperatura była ujemna. Zastanawiałem się nad tym, co ten trening miał mu dać. Co więcej, patrząc na to jak skakał na skakance, wyraźnie było widać, że ma papiery na tą robotę.keiw pisze:Można tak:
i tak:
Ale chyba nie na zewnątrz?charm pisze:Przed ciążą chodziłam głównie w krótkim rękawku nawet zima
Dzięki [WHITE SMILING FACE]ASK pisze:Hej Charm, Mala sliczniutka. Zycie wywrocone, ale mam nadzieje na lepsze. Nie wymagaj od siebie za dużo, tylko tyle, ile sama chcesz dac. Masz czas dla siebie i korzystaj z niego. Ja wspominam moje pierwsze macierzynskie jako najlepszy czas w życiu, szkoda, ze trwało to wtedy tylko 3 mce.
I śpij, spanie to podstawowa potrzba człowieka, bez snu umiera sie tak szybko jak bez wody. Ja zawsze powtarzam ludziom wokół mnie: "jesli śpię, a czas na jedzenie, to nigdy mnie nie budzcie. Wole byc glodna, ale wyspana".
Oczywiście że na zewnątrzbeata pisze:Ale chyba nie na zewnątrz?charm pisze:Przed ciążą chodziłam głównie w krótkim rękawku nawet zima![]()
Ja mam chłodno w mieszkaniu, więc krótki rękawek odpada. Zresztą generalnie lepiej się czuję w chłodzie, ale bardziej ubrana.
A od piątku będę miała szansę może nawet na krótki rękawek na zewnątrz, kto wie.
Charm, Żaba fajna!
O, nie, ja przy +5 to mam na sobie trzy warstwy, dwie z długim rękawem i jedną z krótkimcharm pisze:Oczywiście że na zewnątrz![]()
Długi rękaw zakładałam jak był mróz![]()
I idąc do pracy i biegając - tak powyżej +5 biegałam w krótkim rękawku i leginsach za kolana
Kilka dni byłem na Szrenicy.beata pisze:Gdy jest zimniej, ...