Moderator: beata
Sprawdź analogiczny model samego piekarnika tego samego producenta. Porównaj różnice i koszt.charm pisze: Wygląda ciekawie, a chętnie bym się pozbyła mikrofalówki z kuchni... Ale wykorzystuję do podgrzewania mleka do cacao itd..... Pytanie tylko takie, czy ta funkcja nie wpływa jakoś negatywnie na inne funkcje piekarnika.... Spotkałyście się może...?
Myśmy problem mikrofalówki rozwiązali tak, że najpierw miała być do zabudowy ale ostatecznie nie chciało nam się z tym bawić i kupiliśmy zwykłą, na tyle małą, ze mieści się do szafki i można zamknąć drzwiczki (kupowaliśmy ją później niż montaż kuchni i już nam się nie chciało drzwi przycinać). Używana jest chyba jeszcze mniej niż twoja ale na wszelki wypadek jestcharm pisze:Hmm, może spróbuję nie używać mikrofalówki, i zobaczę, co wyjdzie....![]()
Co do suszarki - już jest przewidziane miejsce na nią
Ale za to niszczykojer pisze:Z rzeczy do domu polecam suszarkę (albo pralko-suszarkę jak nie ma miejsca na 2 urzadzenia). Rewelacyjnie odkłacza ciuchy.
Ja tam nie wiem, co to jest bezsensowna gonitwa, żarcie i picie, bo na święta to mam zwykle ścisły i napięty plan sportowy i tak jest tym razem teżkatekate pisze:w czwartek wyjeżdżam daleko od przygotowań świątecznych, żarcia, picia i sprzątaniai serdecznie polecam, żeby mózg odpoczął od tej bezsensownej gonitwy
a teraz się rozkoszuję urlopem :uuusmiech:
wszystkim "starym" smutasom życzę więcej uśmiechu, dziewczyny, jesteśmy za fajne, żeby martwić się jakimiś 40tymi urodzinami![]()
duuuuuża buźka!