Nie mam pojęcia, jako kobiecie nie robi mi to różnicyAdam pisze:Chodzi Ci o wątek czy specjalne podforum?
Uśmiecham się pod nosem, bo niby to wątek w Strefie Kobiet, a większość wypowiedzi jest męskich...haha!
Moderator: beata
Nie mam pojęcia, jako kobiecie nie robi mi to różnicyAdam pisze:Chodzi Ci o wątek czy specjalne podforum?
Dziwne? Chyba myślisz o forum "damsko-męskim" czy się mylę?ATGO pisze:Nie mam pojęcia, jako kobiecie nie robi mi to różnicyAdam pisze:Chodzi Ci o wątek czy specjalne podforum?
Uśmiecham się pod nosem, bo niby to wątek w Strefie Kobiet, a większość wypowiedzi jest męskich...haha!
Wyjedz z tego kraju.alexel pisze:hej kochani , widzę , że mój temat został pozytywnie przyjęty, a już myślałam , że wyjdę na jakąś desperatkę:)
Chodzi o to , żeby znaleźć kogoś , kto kocha sport , i nie wyobraża sobie dnia bez jakiejkolwiek aktywności fizycznej, nie chodzi tylko o związek , ale np właśnie o towarzysza do wspólnego biegania , a co z tego może wyjść....nie wiadomo:) Ja spotykam różnych facetów, ale zawsze jest coś nie tak , jeden pali jak parowóz, drugi pije , trzeci nie widział basenu na oczy .....a ja potrzebuje kogoś kto będzie mnie motywować i wspierać, najlepiej jakby biegał ze mną:) Ale tak trudno dziś o takiego faceta:(