gwaltowna zmiana figury
Moderator: beata
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Przepraszam, chyba nieprecyzyjnie się wyraziłam - chodziło mi zmierzenie obwodów przed treningiem i po, żeby było widać, czy rzeczywiście tracisz cm albo % BF czy wody. Nie sądzę, żeby w ciągu kilkudziesięciu minut biegania można się było silnie odwodnić, jeśli zwykle się zdrowo odżywiasz (zakładam, że skoro zaczynasz, to nie jest bardzo intensywny trening, no i biegasz pewnie w standardowych warunkach, czyli nie w upale).
-
- Zaprawiony W Bojach
na razie od czasu kiedy sie mierze za mna dwa dni treningow. wyglada na to ze to nie utrata wody bo pozniej mimo ze plyny uzupelniam nie wracam do swoich wymiarow. w sobote rano po wieczornym bieganiu 1 cm mniej w talii i w biodrach. dzis rano po wczorajszym bieganiu kolejny 1 cm w talii i kolejny w biodrach.
biust na szczescie juz mi nie zanika - mam nadzieje ze ten stan sie utrzyma
waga jak stala taka stoi w miejscu - wciaz mam te swoje 59 kg i to mnie zastanawia ...
znalazlam swoje wymiary z pazdziernika: wynika z nich ze mimo iz moja waga nie zmienila sie ani troche to stracilam ok 22% tluszczu w stosunku do stanu na miesiac pazdziernik. jak to mozliwe ze na wadze nie widac zadnych zmian?
biust na szczescie juz mi nie zanika - mam nadzieje ze ten stan sie utrzyma
waga jak stala taka stoi w miejscu - wciaz mam te swoje 59 kg i to mnie zastanawia ...
znalazlam swoje wymiary z pazdziernika: wynika z nich ze mimo iz moja waga nie zmienila sie ani troche to stracilam ok 22% tluszczu w stosunku do stanu na miesiac pazdziernik. jak to mozliwe ze na wadze nie widac zadnych zmian?