Moja koleżanka ma jeden ich stanik i BARDZO sobie chwali (a należy raczej do tych hojniej obdarzonych przez naturę)

Moderator: beata
70E, zawsze do usługwojtek pisze:Przekaze krajowemu dystrybutorowi
Niezrecznie mi popelniac falstart , tym bardziej ze dystrybutor ma wlasny plan .złośliwa wiedźma pisze:Wojtek, a czy wiadomo coś więcej na temat wkroczenia tej marki na polski rynek? Tzn. kiedy dokładnie miałoby to nastąpić, czy będzie udostępniona sprzedaż internetowa itp?
Moja koleżanka ma jeden ich stanik i BARDZO sobie chwali (a należy raczej do tych hojniej obdarzonych przez naturę)
dzięki, będę szukaćMidi pisze:Jak zwykle, polecam ShockAbsorber, do biegania służy support level 4. Poza tym większe rozmiary do biegania ma Nike i Freya, oba chwalone, chociaż Nike lubi podobno obcierać. Ale macałam go w sklepie i wykonanie jest bardzo solidne (lepsze niż ShAbs), powinien dobrze trzymać.
Nie bardzo rozumiem tę rozmiarówkę, czy mógłbyś jakoś rozjaśnić, na czym polegają oznaczenia? Rozmiar biustonoszy składa się z 2 parametrów - obwodu i miski. Na stronie 'globalnej' jest tylko literka - co to znaczy?? Jaki musiałabym mieć rozmiar biustonosza CW-X przy dla rozmiaru 32E?jardan12 pisze:Cześć,
CW-X jest już w Polsce od blisko roku. Odnośnie staników sportowych w ofercie firmy znajdują się produkty zapewne na każdy rozmiar biustu, [...]