ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Brawo dziewczyny !!!!!!!
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- beata
- Ekspert/Trener
ASK, maraton jak maraton, ale w gruncie rzeczy, to fajną miałaś wycieczkę, i co najważniejsze - rodzinną!
A nocą biegania to sobie nie wyobrażam, w nocy mam jakoś zaburzoną percepcję
. Z 5 razy w życiu biegałam zawody późnym wieczorem, 20-21, i było, hmm, dość dziwnie
.
Kasia, ale wynik w tym upale, masz moc!
A tu moja moc w pionie

Koty też były

I Mirów panoramicznie ...

A nocą biegania to sobie nie wyobrażam, w nocy mam jakoś zaburzoną percepcję

Kasia, ale wynik w tym upale, masz moc!
A tu moja moc w pionie

Koty też były

I Mirów panoramicznie ...

- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kasia - gratuluję wyniku!
Beata - super fotki, zazdroszczę
Kojer - może coś uda się zdziałać
Beata - super fotki, zazdroszczę

Kojer - może coś uda się zdziałać

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Jesli w Radomiu bylo tak jak w Bilgoraju to bardzo gratuluje wyniku Kaska 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42.23
dziękuję za Gratulacje!
Pogoda w Radomiu straszna na starcie 29 stopni, ale bardzo dużo punktów z wodą, więc to ratowało życie. Ludzie padali jak muchy, służby medyczne miały co robić
Byłam 6 open K i szóstka była dekorowana i 1 w K-40

Pogoda w Radomiu straszna na starcie 29 stopni, ale bardzo dużo punktów z wodą, więc to ratowało życie. Ludzie padali jak muchy, służby medyczne miały co robić

Byłam 6 open K i szóstka była dekorowana i 1 w K-40

Blog viewtopic.php?f=57&t=53762
Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Ja dzis piateczke lecialem i po 2km zrezygnowalem ze scigania. Dobieglem sobie na spokojnie i popatrzylem jak sie dziewczyny o miejsca 1-3 open bija 

-
- Zaprawiony W Bojach
ASK może następnym razem mąż by Cię mógł uszczęśliwić pakietem na krótszy bieg, a nie od razu na maraton;-) Ale dobiegłaś, z trasy nie zeszłaś. Czego Ci oczywiście gratuluję!!!
kasia41 wymiatasz, gratulacje!
kojer czytałam podobne opinie o Wrocławiu i też mnie zniechęcają; zastanawiam się jeszcze nad maratonem we wrześniu - ale nie wiem, czy warto
beata piękne mięśnie, widać na tych zdjęciach jaka jesteś silna. Mam nadzieję, że wkrótce znów się spotkamy!
Mnie ciągnie do długich dystansów - do połówki i do maratonu, ten rok mam mało startowy - za sobą dopiero dwa starty, czekam na zmianę kategorii i wytrwale trenuję;-) Czuję, że stać mnie na więcej. Żałuję, że Ma_tika nie biega. Zawsze mnie motywowała.
kasia41 wymiatasz, gratulacje!
kojer czytałam podobne opinie o Wrocławiu i też mnie zniechęcają; zastanawiam się jeszcze nad maratonem we wrześniu - ale nie wiem, czy warto
beata piękne mięśnie, widać na tych zdjęciach jaka jesteś silna. Mam nadzieję, że wkrótce znów się spotkamy!
Mnie ciągnie do długich dystansów - do połówki i do maratonu, ten rok mam mało startowy - za sobą dopiero dwa starty, czekam na zmianę kategorii i wytrwale trenuję;-) Czuję, że stać mnie na więcej. Żałuję, że Ma_tika nie biega. Zawsze mnie motywowała.
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
Wiesz, to głównie my lokalni narzekamyania102 pisze: kojer czytałam podobne opinie o Wrocławiu i też mnie zniechęcają; zastanawiam się jeszcze nad maratonem we wrześniu - ale nie wiem, czy warto

Trasa maratonu jest ciut mniej atrakcyjna niż nocnej połówki bo bardziej opłotkami (ale przez centrum też przebiega) za to ma zdecydowanie mniej kostki (o ile będzie taka jak w 2015).
Jest w miarę płasko ale we wrześniu bywa ciepło, limit 6500 pewnie nie będzie osiągnięty.
O ile się w końcu zmobilizuję do trenowania to go biegnę

P.S. Kasia41 - gratulacje czasu i pudła przy tym upale

- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
Jak to Matika w ogóle nie biega?? A tak jej dobrze szło...
- krunner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:53
Z tego co pamiętam, Matika dużo startowała i kręciła ją rywalizacja. Potwierdza to panujący pogląd, że im osoba bardziej się angażuje, wkręca w trening, rywalizację, tym szybciej konczy, przestaje biegać, odpada.
Z bieganiem zostają osoby, które traktowały/traktują je spokojnie, z dystansem, w zrównoważony sposób...
krunner
Z bieganiem zostają osoby, które traktowały/traktują je spokojnie, z dystansem, w zrównoważony sposób...
krunner
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42.23
[quote="krunner"]Z tego co pamiętam, Matika dużo startowała i kręciła ją rywalizacja. Potwierdza to panujący pogląd, że im osoba bardziej się angażuje, wkręca w trening, rywalizację, tym szybciej konczy, przestaje biegać, odpada.
krunner
Nie zgodzę się z tym, też sporo startuje i kręci mnie rywalizacja i póki co nie myślę przestać biegać.
krunner
Nie zgodzę się z tym, też sporo startuje i kręci mnie rywalizacja i póki co nie myślę przestać biegać.
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762
-
- Zaprawiony W Bojach
To nie skreślam Wrocławia;-) martwiła mnie ta kostka... Zastanowię się jeszcze.
Może Ma_tika zagląda tu z sentymentu i się odezwie? Rozumiem, że da się przestać biegać - rzucić to z dnia na dzień i zająć się czymś zupełnie innym nawet bez powodu. Ale i tak mi szkoda...
Może Ma_tika zagląda tu z sentymentu i się odezwie? Rozumiem, że da się przestać biegać - rzucić to z dnia na dzień i zająć się czymś zupełnie innym nawet bez powodu. Ale i tak mi szkoda...
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
na szczęście bez biegania da się żyć
i to też całkiem nieźle
(mnie się coraz bardziej odechciewa
)

(mnie się coraz bardziej odechciewa

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Żyć czy biegać? 
Ty to sobie Kate wmówiłaś, że doszłaś do granic swoich możliwości i dlatego tak masz.

Ty to sobie Kate wmówiłaś, że doszłaś do granic swoich możliwości i dlatego tak masz.