ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Mama Kin pisze:charm, kopę lat!! :uuusmiech:

A co tu tak pusto...?

Ja dzisiaj wróciłam z dwudniowego wyjazdu w góry :D
Najpierw "spacer" z tż na Skrzyczne (podbieg, marsz, z przerwami na "Kochanie, ale przestawiaj te nogi szybciej...")
A potem w dół, ale tam mi się nie chciało czekać, zbiegałam parę set m w dół, wbiegałam na górę, chwilę szłam z tż, zbiegałam w dół itd... W efekcie trasa wydłużona prawie 2x

A po powrocie tż został w hotelu, a ja, wyrodna żona :P poszłam sama biegać, zrobiłam jeszcze 10km w 1,5h, dotarłam na przełęcz Karkoszczonkę, i zakochałam się w bieganiu po górach :D
A dzisiaj Klimczok ☺:D
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
A ja polazilem po pokrzywach wczoraj i swedza mnie teraz lydki 

- ASK
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Charm, w gorach chyba ładna pogoda, co?
Ja wczoraj zameczylam Florka, pękła mu podczas biegania poduszka w jednej z łap i bidulek zaczął kulec, a do domu mielismy jeszcze 5 km. Nameczyl się biedak, całe szczęście dzisiaj już po kontuzji nie ma śladu, biegał na spacerku normalnie.
Gratulacje dla Kasi41 za dzisiejszą połówkę!
Ja wczoraj zameczylam Florka, pękła mu podczas biegania poduszka w jednej z łap i bidulek zaczął kulec, a do domu mielismy jeszcze 5 km. Nameczyl się biedak, całe szczęście dzisiaj już po kontuzji nie ma śladu, biegał na spacerku normalnie.
Gratulacje dla Kasi41 za dzisiejszą połówkę!
-
- Zaprawiony W Bojach
A ja... a ja dostałam kręczu szyi i to z poza sportowych przyczyn;-) W nocy niewiele brakowało, a bym odwiedziła ostry dyżur ortopedyczny. Rano miałam testować nowe buty, tymczasem cieszyłam się, że w ogóle wstałam i mogę chodzić.
charm ale Cię wzięło na górskie biegi!!!
Ciekawa jestem, jaki znów czas kasia41 wykręciła. ASK zdradzisz?
charm ale Cię wzięło na górskie biegi!!!
Ciekawa jestem, jaki znów czas kasia41 wykręciła. ASK zdradzisz?
- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
kasia41 gratuluję wyniku
ania102 uuu... Współczuję... Też tak kiedyś miałam, przeszło po kilku dniach dopiero....
A jakie buty chciałaś testować?
Ja zamówiłam nowe buciki i czekam aż przyjdą
ASK piękna, przypaliło nas trochę...
Ale wspaniale się biegało
Tak naprawdę pierwsze moje takie typowo górskie biegi, i na pewno nie ostatni nie
Biedny Floruś
, dobrze, że już wszystko ok 

ania102 uuu... Współczuję... Też tak kiedyś miałam, przeszło po kilku dniach dopiero....
A jakie buty chciałaś testować?
Ja zamówiłam nowe buciki i czekam aż przyjdą

ASK piękna, przypaliło nas trochę...

Ale wspaniale się biegało

Tak naprawdę pierwsze moje takie typowo górskie biegi, i na pewno nie ostatni nie

Biedny Floruś

- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:12
- Życiówka w maratonie: 3:23:55
- Kontakt:
Brawo Kasiukasia41 pisze:ASK dziękuje za Gratki![]()
1,35.54 czas jest jak na moja obecną sytuację życiową bardzo dobry

Mój blog na forum: 2016 trzy maratony w tym dwa naprawdę
Komentarze do bloga
Endomondo: https://www.endomondo.com/profile/14642690

Komentarze do bloga
Endomondo: https://www.endomondo.com/profile/14642690

-
- Zaprawiony W Bojach
kasia41- super czas! gratulacje ogromne!!!
charm - o butach będę miała coś do powiedzenia za jakiś czas. Nie ma się czym chwalić przed użyciem. Wydałam kasę na 3 pary butów (czwarta w gratisie od Ma_tki;-) z żadnych nie jestem zadowolona. Fatum jakieś czy co?????
charm - o butach będę miała coś do powiedzenia za jakiś czas. Nie ma się czym chwalić przed użyciem. Wydałam kasę na 3 pary butów (czwarta w gratisie od Ma_tki;-) z żadnych nie jestem zadowolona. Fatum jakieś czy co?????
- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
trzymam kciuki, żeby tym razem były takie jak powinnyania102 pisze:charm - o butach będę miała coś do powiedzenia za jakiś czas. Nie ma się czym chwalić przed użyciem. Wydałam kasę na 3 pary butów (czwarta w gratisie od Ma_tki;-) z żadnych nie jestem zadowolona. Fatum jakieś czy co?????

żebyś w końcu znalazła "buty idealne"

ja biegam od prawie dwóch lat w jednych, ale zaczynają domagać się wymiany....
zamówiłam inny model tej samej firmy, jak przyjdą i przetestuję to wtedy napiszę więcej

-
- Zaprawiony W Bojach
Muszę przyznać, że nie doceniałam moich pierwszych wygodnych butów biegowych. Takie całkiem pierwsze kupiłam za małe i zapłaciłam za to bólem i granatowymi paznokciami. Pierwsze wygodne - saucony jazz 14. Kupione w specjalistycznym sklepie, dobrane przez doradce. Zachciało mi się zmian i wszystkie kolejne buty były gorsze. Poza terenowymi asicsami. Teraz czekam aż mi się stopy wygoją. Po dwóch dyszkach w nowych butach nie widzę pogorszenia.
Nabyłam za to krótkie spodenki NB na promocji i są idealne. Spełniły wszystkie moje oczekiwania.
Nabyłam za to krótkie spodenki NB na promocji i są idealne. Spełniły wszystkie moje oczekiwania.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 43:44
Czy ktoś biegł w butach do biegania w terenie półmaraton po szosie? nie planowałam w nim biec ale strasznie mnie korci; butów nowych nie zamierzam kupować a stare mam dziurawe. Mam tylko parę do biegania w terenie z tymi wypustkami na podeszwie. nie biegam praktycznie po asfalcie (max. 3 km na dobiegnięcie do lasu i spowrotem) i nie wiem, czy sobie krzywdy nie zrobię. to w końcu 21 km.
- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
z tego co wiem, to nie powinnaś sobie zrobić krzywdy, bo buty w teren są miększe, cięższe, itd., ale buty mogą ucierpieć - bieżnik jest miększy, łatwiej się ściera (trochę analogicznie jak jazda latem na zimówkach)
ale ja się nie znam, biegam w minimalach....
ale ja się nie znam, biegam w minimalach....

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 43:44
sama nie wiem. nie wydaje mi się by bylo w nich wygodnie przez tyle km a chciałabym pobiec dość szybko. niestety budżet domowy na maj i czerwiec dokładnie zaplanowany i nie ma w nim miejsca na nowe buty.