ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
franka !!!!!! sto lat !!!!!!!!!!!!! i dwie stówy wiecej co miesiąc
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
u nas padał na głowę jakiś mały grad, ale biegło się cudownie, jak on tak chrzęścił pod nogami
Frankie, wytrzeźwiałaś już?
ASK jak się czujesz???
Frankie, wytrzeźwiałaś już?
ASK jak się czujesz???
- krzysztof.karczewski
- Zaprawiony W Bojach
Starczy w tym miesiącu, więcej już nie biegam.
Poza tym czas zacząć weekend.
Ciasto na faworki wyrobiłem (1x), wyszło trochę rzadkie (nie miałem spirytusu, więc dodałem orzechówki w 2x ilości), na razie się chłodzi, zobaczymy co wyjdzie.
Poza tym czas zacząć weekend.
Ciasto na faworki wyrobiłem (1x), wyszło trochę rzadkie (nie miałem spirytusu, więc dodałem orzechówki w 2x ilości), na razie się chłodzi, zobaczymy co wyjdzie.
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
dżizas, chrust! musze upiec!
własnie, ja ciasto tłukę dobre 15minut
Krzysztof, a ile natłukłeś km?
własnie, ja ciasto tłukę dobre 15minut
Krzysztof, a ile natłukłeś km?
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
U nas było w miarę, jakieś 2C ale wiatr robił z tego odczuwalne na minusie. A czołówka biegła w krótkich spodenkachkatekate pisze:u nas padał na głowę jakiś mały grad, ale biegło się cudownie, jak on tak chrzęścił pod nogami
(i nie tylko biegła, oni byli godzinę przed startem tak ubrani i tak stali na tym zimnie )
Brrrrrrrrrrr.
Oczywiście jak już wracaliśmy z biegu autem to słoneczko wyszło .
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
ano, ci w czołówce, to tak zawsze
Robert, ile wykręciłes?
Robert, ile wykręciłes?
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
Poszło nieźle, życiówka, oficjalny netto (a taki się liczy w klasyfikacji) 22:40 .
Trasa jest moim zdaniem za krótka o jakieś 40-50m, to teren więc ciężko policzyć, no ale co ja się będę z organizatorami kłócił, dla mnie lepiej .
Trasa jest moim zdaniem za krótka o jakieś 40-50m, to teren więc ciężko policzyć, no ale co ja się będę z organizatorami kłócił, dla mnie lepiej .
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo nieźle . Ja prawie połowę mniej (no ale ja leń jestem ).kasia41 pisze: ja w tym miesiącu 288 km,nieźle co????
Ile razy w tygodniu biegasz?
- beata
- Ekspert/Trener
W czołówce, to Adam Draczyński chyba?kojer pisze:U nas było w miarę, jakieś 2C ale wiatr robił z tego odczuwalne na minusie. A czołówka biegła w krótkich spodenkach
Kojer, gratulacje!
Mi zachciało się też postartować, brak mi już tych emocji, ale zupełnie wyszłam z rytmu i nie mogę się pozbierać. A nie będzie to proste, bo mam jakiś tam problem zdrowotny. No, ale się zobaczy, może uda się choć na chwilę wrócić do rywalizacji.
Kasia, ładny kilometraż w styczniu!
U mnie 265k, ale to takie tam człapanie, czasem jakieś ślamazarne 200-tki lub podbiegi. Biegam różnie - na ile pozwala czas, samopoczucie, pogoda i inne sporty - 4 -6 razy, ale bliżej 4, niż 6 . Tyle, że staram się dużo ćwiczyć. Oprócz wspinania.
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
Tak, był drugi.beata pisze:W czołówce, to Adam Draczyński chyba?kojer pisze:U nas było w miarę, jakieś 2C ale wiatr robił z tego odczuwalne na minusie. A czołówka biegła w krótkich spodenkach
Przeglądając zdjęcia zobaczyłem, że jedna dziewczyna nie dość, że w krótkich spodenkach to jeszcze w koszulce na ramiączkach biegła. no ale ona się pewnie rozebrała przed samym biegiem, a część facetów łaziła w krótkich spodenkach przez godzinę albo lepiej .
- beata
- Ekspert/Trener
Kasia, ja nic nie planuję, absolutnie. Poza wyjazdami wspinaczkowymi. W ogóle wyszłam rytmu startowego, nie wiem, co, gdzie, kiedy, nie pozwala czasem zdrowie, nie mogę się zapisywać na 3 m-ce wcześniej, bo a nuż coś wyskoczy itp. Po prostu czasem patrząc na zdjęcia i relacje to myślę, że chciałabym, jeszcze kiedyś.kasia41 pisze:Beata a gdzie planujesz starty?
Kojer biegam 4-5 razy w tyg
Na razie to biegnę tylko w Półmaratonie Warszawskim - bo jako, że startowałam we wszystkich edycjach od początku, więc start mam za darmo . Ale wcześniej lecę na tydzień na wspin, więc z tym "startem" różnie może być - a na pewno będzie "bez ciśnień" .
Więc tak to jest. Z jednej strony - chciałabym, z drugiej - nie chcę już spinać się na treningi i starty, bo wtedy czuję, że uciekają mi inne rzeczy, ech