ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

angelika pisze:ja po szpitalu próbuje wbić się w rytm...wczoraj tylko 30 minut i wracałam do domu piechotą, bo organizm nie dał rady...dzisiaj próbuję dalej, zobaczymy jak to pójdzie...

No to powolutku, żeby sobie krzywdy nie zrobić.
Przecież się nie pali.
Trzymam kciuki . :-)

U mnie dziś masakra, chciałam przetruchtać 3 kółka w koło osiedla - jakieś 5km, a już na poczatku drugiego kółka zaczęło mi się robić mdło, pod koniec było mi masakrycznie niedobrze i zaczęł robić słabo , trzeciego kółka nawet nie próbowałam bo się przestraszyłam. Dolazłam do domu i leżałam z 15 miniut jak zwłoka z mdłościami.
Pięknie po prostu. :wrrwrr:
I nie wiem czy z powodu zmiany pogody i zagotowania się z przegrzania, czy przez @ , czy herbatę słodką z amaretto i cukierka przed biegiem?
New Balance but biegowy
angelika
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 1:04

Nieprzeczytany post

może coś zjadłaś co Cię zmuliło? a może za dużo, albo za mało? ja tak mam czasami jak biegam z pustym żołądkiem...
zdrówka życzę :)

dzisiaj już biegłam pełną godzinę...w krótkim rękawku :ble: tak mi się zrobiło ciepło, że musiałam się rozebrać...to właśnie mój problem, robi mi się zawsze bardzo gorąco i muszę się rozebrać (bluzę zawsze ściągam), bo nie mogę dalej biec...

jeszcze mam problem z komórką, bo nie może złapać sygnału GPS i nie pokazuje mi dystansu, tylko czas...eh te telefony
http://www.endomondo.com/profile/9856599

Biegacz to nie ten, kto szybko biega. To ten, który nie ustaje w walce.
Awatar użytkownika
hrabaliana
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej, no co Wy? Naprawdę nikt nie zauważył wiosny?! A może wiosna tylko do Będzina zawitała?
No przecież dziś cudny dzień był. Wypróbowałam po raz pierwszy moje nowe gatki 3/4 z kosmicznego materiału - i szczerze mówiąc, coś w tym jest. Upociłam się i umordowałam jak zwykle, ale od gatek miły chłód przez cały czas bił. Poza tym dziś zaszalałam - wyciągnęłam z domów męża, kuzyna i jego bydlę - bo to pies, który waży chyba więcej ode mnie, i rowerowo-biegowo pokonaliśmy całkiem ładną trasę. Trochę się przy tym ubłociliśmy, nie powiem, ale w sumie okazało się, że to pies najsłabiej kondycyjnie sobie radzi. Kuzyn mi pisał, że popołudniowy spacer bydlę olało i przespało ;)

Pozdrawiam wiosennie!
Obrazek
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

II (wirtualny) Bieg Urodzinowy Małego - 12.04.2013

Obrazek
W tym roku, z powodu pracy, nie byłem w stanie zorganizować takiego biegu urodzinowego jak w ubiegłym roku. Nie będzie wspólnego startu, numerów startowych i imprezy na mecie. Postaram się jakoś biegowo uczcić to moje małe święto, ale na pewno nie tak jak przed rokiem.
Pomyślałem jednak, że fajnie by było jakby każdy kto chciałbym złożyć mi życzenia zamiast tego... przebiegł 24 metry :) Ot tak po prostu. Choćby to miał być bieg z kuchni do łazienki. Dystans niezbyt wymagający. Każdy, kto będzie miał ochotę, powinien sobie dać radę. Nieważne czy jesteś w domu, w szkole, w Gdańsku, w Krakowie, w Polsce czy gdziekolwiek indziej - jeżeli chcesz wziąć udział nic nie stoi na przeszkodzie :)
Jeżeli się podejmiecie dajcie znać. Myślę, że dla pierwszych 2-3 osób znajdzie się nawet "pamiątkowy medal" - do odbioru na Chełmie. Z góry dziękuję za każdy bieg. Kto wie może w takiej formie to będzie największy, pod względem frekwencji (wirtualnej, ale zawsze :) ), urodzinowy bieg w Polsce - II Urodzinowy Bieg Małego :) Czekam na wiadomości jak Wam poszło :)

PS: Czasy mile widziane :)
angelika
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

hrabaliana pisze:Hej, no co Wy? Naprawdę nikt nie zauważył wiosny?! A może wiosna tylko do Będzina zawitała?
No przecież dziś cudny dzień był. Wypróbowałam po raz pierwszy moje nowe gatki 3/4 z kosmicznego materiału - i szczerze mówiąc, coś w tym jest. Upociłam się i umordowałam jak zwykle, ale od gatek miły chłód przez cały czas bił. Poza tym dziś zaszalałam - wyciągnęłam z domów męża, kuzyna i jego bydlę - bo to pies, który waży chyba więcej ode mnie, i rowerowo-biegowo pokonaliśmy całkiem ładną trasę. Trochę się przy tym ubłociliśmy, nie powiem, ale w sumie okazało się, że to pies najsłabiej kondycyjnie sobie radzi. Kuzyn mi pisał, że popołudniowy spacer bydlę olało i przespało ;)

Pozdrawiam wiosennie!
zauważyłam wiosnę :) więcej gapiów w parku i komentarzy w kierunku mojego biegania, a na trasie wędkarze...też mam kartę wędkarską, ale w tym roku nie mam zamiaru łowić ryb wolę biegać...mój cel to dojście do 20 km ciągłego biegu w tym roku...może uda się go zrealizować...
dzisiaj po usmażeniu ryby i nakarmieniu męża godzinka do parku....każdy robi to co lubi :)

Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hej Mały, sto lat i tysięcy km bez kontuzji :)
Ja dziś nie biegam (regeneruję się przed niedzielnymi zawodami na 10 km). A Ty też możesz sobie odpuścić w urodziny na rzecz bardziej imprezowych atrakcji :) Choć pewnie zrobisz x razy 24 km :hahaha:
Obrazek
Awatar użytkownika
Doroteczka
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 58:57
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mały wszystkiego najlepszego biegowego i nie tylko ;) i spełnienia marzeń!

Dzisiaj niestety nie biegam...taki plan ;) ale jutro i pojutrze owszem! Już się nie mogę doczekać...wiosna wybuchła i tak mnie poniosło, że budkę lęgową na początku tygodnia zbudowałam i wywiesiłam na drzewie :D a co niech mają i się rozmnażają.
Dalej, wyżej i na przekór!! http://bliczek.pl :)
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

maly89, wszystkiego najlepszego!
o
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Maly: wszystkiego najlepszego dla Ciebie w dniu urodzin! Biegałam rano, nie wiedząc o okazji, ale wstecznie dedykuję Ci moje kilometry:-)

Dziś w parku prawdziwy wysyp biegaczy. Pojawiły się też licznie biegające panie - zwykle nie spotykam ich więcej niż 4. Początkujące biegaczki można rozpoznać po biustach, które podczas biegu latają na wszystkie strony:-(
angelika
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ania102 pisze:Maly: wszystkiego najlepszego dla Ciebie w dniu urodzin! Biegałam rano, nie wiedząc o okazji, ale wstecznie dedykuję Ci moje kilometry:-)

Dziś w parku prawdziwy wysyp biegaczy. Pojawiły się też licznie biegające panie - zwykle nie spotykam ich więcej niż 4. Początkujące biegaczki można rozpoznać po biustach, które podczas biegu latają na wszystkie strony:-(
widocznie albo mają złą bieliznę, albo...szukają męża w parku :hahaha:

ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Raz widziałam dziewczynę z duuużym biustem, bez stanika w topie wiązanym na szyi - i biegła:-)

Co do jedzenia po bieganiu, to też jem to, na co mam ochotę. Zawsze byłam chuda. Biegam od ponad dwóch lat i wagę mam tą samą, pewnie więcej mięśni, ale jakoś specjalnie tego nie analizuję.
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

A ja sobie w niedziele pobiegne,nie wiem na ile mi kolano pozwoli bo narazie jest ok ale w ruchu to moze inaczej :ble: dzisiaj u nas padało jak cholera ale cieplusko w koncu!!! :hej: :hej: :hej: :hej:
Obrazek
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia :) I dziękuję za wszystkie metry :) Jak wyglądały te urodziny można przeczytać tutaj:

Urodziny w biegu

Obrazek

PS: Tort w kształcie buta biegowego? Wyobrażacie sobie? :D Ciągle jestem w szoku :)
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:Dziękuję Wam wszystkim za życzenia :) I dziękuję za wszystkie metry :) Jak wyglądały te urodziny można przeczytać tutaj:

Urodziny w biegu

Obrazek

PS: Tort w kształcie buta biegowego? Wyobrażacie sobie? :D Ciągle jestem w szoku :)
:szok:
Boski ten tort!

Mały, ja w Twojej intencji urodzinowej (sto lat, sto lat BIEGANIA!) przetruchtałam wczoraj w biurowym mundurku: wąskiej spódniczce i na szpilkach 25 metrów. Zaliczone? :bum:
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jak najbardziej zaliczone! Tylko bez postarzania proszę, to były dopiero 24 urodziny, metr za dużo :-D

Tort jeszcze został jakby ktoś miał ochotę skosztować ;-)
ODPOWIEDZ