ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Frankie, normalnie nos ja na rekach. Ja jako zboczony stomatologicznie stomatolog ustalilem, ze raz w tygodniu jest dzien slodyczowy i wtedy mlode moga jesc do oporu. I co? Ida do dziadkow i pasionko princessami, michaszkami i innymi slodkosciami, bo co? Bo u dziadkow mozna....
Ostatnio zmieniony 07 gru 2014, 18:36 przez Skoor, łącznie zmieniany 2 razy.
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
moje dzieci chcą takie coś
http://www.chrum.com/akcesoria/kaszanka

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Ja tam mam dosyc tych natural look choinek ktore wywracaja mi sie 3 razy podczas swojej bytnosci u mnieMama Kin pisze:zmutowanym jodłom mówię stanowcze nie! a jak te kaukaskie zaschną zamiast opaść, to wyglądają gorzej niż takie zmutowane

- franklina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
ooo,wowkatekate pisze:moje dzieci chcą takie cośhttp://www.chrum.com/akcesoria/kaszanka

..ale ze w jakim celu?

Zboczony Stomatologicznie Stomatolog

mój mlody,owszem zje slodycze ale chyba bardziej woli owoce...bynajmniej takie mam wrazenie

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
No moje ze slodyczami to masakra... Zaczynam,sie zastanawiac czy,ta cala slodka niedziela to wiecej szkody nie narobila, bo zeby maja zdrowe, ale slodycze to poprostu wpier.... zajadaja 

- franklina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
ide w styczniu z moim do dentysty,bo JUZ juz prawie cała nowa jedyneczka mu wyjszła...ale baaaardzo wolno sie wyłaniała...jakos tak dziwnie bo dzieciakom moich kolezanek w tydzien sie pojawialy nowe zeby a mojemu prawie 2mce
katka a ty jednak nie bieglas w jarku wczoraj?
cavahalo? wzywam cie! kobito!zyjesz?
poopuszczały nas dziewczyny

katka a ty jednak nie bieglas w jarku wczoraj?
cavahalo? wzywam cie! kobito!zyjesz?
poopuszczały nas dziewczyny

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Frankie im dluzej siedza pod dziaslem tym lepiej, se dorosna w spokoju 

- beata
- Ekspert/Trener
Katekate, morsowanie jak morsowanie, ale jacy panowie

Może się tam wybierzemy, na jakieś zimowe zgrupowanie? Krio dla biegaczy wskazane
Mikołaj to teraz trwa od 2-go listopada, z krótką przerwą na 11-to listopadowe rozróby. Na szczęście moje koty żyją poza czasem, więc o Mikołaju zapomniałam. Całe te święta w obecnych czasach przyprawiają mnie o mdłości i to bynajmniej nie z przejedzenia. Oby do stycznia, w sumie już nie tak daleko
. A potem - do wiosny!
Z choinek to żadna jodła nie gubi igieł, także nasza polska "jodła pospolita". Nie gubią też igieł sosny, i przyznam ze są dość oryginalne jako choinki, a mało popularne. Ja tam włożę trzy gałązki w wazon i też będzie choinka
.

Może się tam wybierzemy, na jakieś zimowe zgrupowanie? Krio dla biegaczy wskazane

Mikołaj to teraz trwa od 2-go listopada, z krótką przerwą na 11-to listopadowe rozróby. Na szczęście moje koty żyją poza czasem, więc o Mikołaju zapomniałam. Całe te święta w obecnych czasach przyprawiają mnie o mdłości i to bynajmniej nie z przejedzenia. Oby do stycznia, w sumie już nie tak daleko

Z choinek to żadna jodła nie gubi igieł, także nasza polska "jodła pospolita". Nie gubią też igieł sosny, i przyznam ze są dość oryginalne jako choinki, a mało popularne. Ja tam włożę trzy gałązki w wazon i też będzie choinka

- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
frankie nie, nie leciałam
nie chciało mi się, ale duzo było osób z Darłowa i trasa cięzka
zmienili ją na przełaj
beatko panowie hmm
zapraszam!!!!!!

beatko panowie hmm

- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A ja od kilku lat sosenki -samosiewki
Żywe, pachnące, z długimi igłami, i takie... normalne... Takie zwykłe, rosnące.... Nie idealne, bo nikt nie jest idealny, to choinka też nie musi
Przybrana piernikami, kokardkami i srebrnymi bombami (kokarki co roku w innym kolorze), ewentualnie robione ozdoby
I w tym roku też taka będzie

Żywe, pachnące, z długimi igłami, i takie... normalne... Takie zwykłe, rosnące.... Nie idealne, bo nikt nie jest idealny, to choinka też nie musi

Przybrana piernikami, kokardkami i srebrnymi bombami (kokarki co roku w innym kolorze), ewentualnie robione ozdoby

I w tym roku też taka będzie

- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
Trochę mi mowę odjęło. Czemu takie coś chcą (pomijam już bandycką cenękatekate pisze:moje dzieci chcą takie cośhttp://www.chrum.com/akcesoria/kaszanka

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach