chciałbym "ustawić" swoich kibiców gdzieś na kabatach/ursynowie, najlepiej przy konkretnym kilometrze..
tak patrzę na mapkę http://www.maratonwarszawski.com/files/trasa_30_8.pdf
czy mi się wydaje czy między 25 a 30 są oznaczenia co 1,25 km a nie co kilometr?
napisałem w tej sprawie do organizatora ale zero odpowiedzi..
w sumie to żaden problem, bo mogę znajomym powiedzieć żeby byli na konkretnym skrzyżowaniu ale coś jest nie tak z tą mapką..
i jak jest z punktami z wodą? od któregoś kilometra miały być co 2,5 KM od piątego KM a na mapce w części południowej są co 3 KM, bałagan... ja wolę znać dokładne rozmieszczenie tych punktów przed biegiem, a przynajmniej ich częstotliwość..
źle oznaczone kilometry na mapce?
- harti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- harti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
nie podoba mi się ten bałagan z punktami z wodą/izotonikami..
w folderze na stronie 16 napisane jest wyraźnie że punkty z wodą/izo są w odstępach ok 2,5 KM (począwszy od 5 KM)
na stronie 17, w wersji angielskiej napisane jest to samo ale bez słowa 'około'
na mapie natomiast do 20ego kilometra są co 2,5, potem od 20 do 30ego co 3 KM, a potem znowu co 2,5..
czyli albo mapka zła (np. pokazuje 4 kilometry między 25 a 30).. albo punkty będą raz co 2,5 a raz co 3 km
może dla kogoś to szczegół, dla mnie ważna sprawa, chciałbym znać rozmieszczenie wody przed niedzielą..
napisałbym do kogoś z organizacji ale już raz mi nie odpisali..
a może Adam K. zapytałby u źródła czy co 2,5 km czy może tak jak zaznaczone na mapce..
byłbym wdzięczny

w folderze na stronie 16 napisane jest wyraźnie że punkty z wodą/izo są w odstępach ok 2,5 KM (począwszy od 5 KM)
na stronie 17, w wersji angielskiej napisane jest to samo ale bez słowa 'około'
na mapie natomiast do 20ego kilometra są co 2,5, potem od 20 do 30ego co 3 KM, a potem znowu co 2,5..
czyli albo mapka zła (np. pokazuje 4 kilometry między 25 a 30).. albo punkty będą raz co 2,5 a raz co 3 km
może dla kogoś to szczegół, dla mnie ważna sprawa, chciałbym znać rozmieszczenie wody przed niedzielą..
napisałbym do kogoś z organizacji ale już raz mi nie odpisali..
a może Adam K. zapytałby u źródła czy co 2,5 km czy może tak jak zaznaczone na mapce..
byłbym wdzięczny