RZEŹNIK 2014 - Dobieranie się w pary
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
- Życiówka w maratonie: brak
Schatten pisze:Widziałam jakieś wpisowe 140zł.
Cieszę się, że pakiet znalazł szczęśliwego nabywcę, powodzenia!
chyba na danonkach
- pi_r
- Wyga
- Życiówka na 10k: 39:49
- Życiówka w maratonie: 3:29:44
- Kontakt:
Z powodu kontuzji partnera również poszukuję osoby do przebiegnięcia hardcora.
Najpierw poszukiwałem wśród znajomych, teraz czas przenieść poszukiwania na fora ;-)
Mam wykupione miejsca noclegowe od środy do niedzieli, zapewnię też transport autem z Trójmiasta lub miejscowości na drodze do Cisnej.
Część o szukaniu partnera nieaktualna - już znaleziony. Nadal mam jednak pakiet.
Odsprzedam jeden pakiet dwuosobowy na rzeźnika!
STATUS OGŁOSZENIA: NIEAKTUALNE
Najpierw poszukiwałem wśród znajomych, teraz czas przenieść poszukiwania na fora ;-)
Mam wykupione miejsca noclegowe od środy do niedzieli, zapewnię też transport autem z Trójmiasta lub miejscowości na drodze do Cisnej.
Część o szukaniu partnera nieaktualna - już znaleziony. Nadal mam jednak pakiet.
Odsprzedam jeden pakiet dwuosobowy na rzeźnika!
STATUS OGŁOSZENIA: NIEAKTUALNE
Ostatnio zmieniony 12 cze 2014, 10:00 przez pi_r, łącznie zmieniany 9 razy.
- pi_r
- Wyga
- Życiówka na 10k: 39:49
- Życiówka w maratonie: 3:29:44
- Kontakt:
Podstawowe oczekiwanie: ukończenie hardcora :-) Oczywiście w miarę możliwości i zgrania jak najszybciej ;-)Schatten pisze:Biegniesz na wynik, czy dla samego udziału? Innymi słowy: jakie masz oczekiwania/wymogi względem partnera :)
Wymagania: przygotowany na powyższe (uwierzę na słowo), ale debiutantom w ultra muszę niestety podziękować (choć pewnie i od tego znajdą się wyjątki).
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Witam wszystkich,
Ja wam wszystkim okropnie zazdroszczę, że możecie przebiec takie odległości. Od czasu kiedy to rok temu obejrząłem reportarz z biegu po grani Tatr to zakochałem się w takich biegach. I mimo, ze biegam stosunkowo od niedawna (2 latka z przerwami) i moje dystanse ani czasy rewelacyjne nie są. TO obiecałem sobie, że za 2-3 lata na Rzeźnika się przygotuję i jak będą jeszcze Biegi po Grani to również wystartuję. Niestety co jakiś czas (chociaż teraz już na szczęście jest ok) mam problemy z kostkami więc muszę przygotowywać się powoli, ale wierzę że w końcu dam radę.
Powodzenia wszystkim uczestnikom
PS. Swoją drogą, jakby ktoś był z okolic stolicy, badź po prostu miał ochotę co jakicz okres czasu spotykać się gdzieś w górach i ćwiczyć to baaaaardzo chętnię z taką osobą nawiążę kontakt - BARDZO CHĘTNIE ^^, zwłaszcza, że motywację to startu w takowym wyścigu mam szalenie wielką.
Ja wam wszystkim okropnie zazdroszczę, że możecie przebiec takie odległości. Od czasu kiedy to rok temu obejrząłem reportarz z biegu po grani Tatr to zakochałem się w takich biegach. I mimo, ze biegam stosunkowo od niedawna (2 latka z przerwami) i moje dystanse ani czasy rewelacyjne nie są. TO obiecałem sobie, że za 2-3 lata na Rzeźnika się przygotuję i jak będą jeszcze Biegi po Grani to również wystartuję. Niestety co jakiś czas (chociaż teraz już na szczęście jest ok) mam problemy z kostkami więc muszę przygotowywać się powoli, ale wierzę że w końcu dam radę.
PS. Swoją drogą, jakby ktoś był z okolic stolicy, badź po prostu miał ochotę co jakicz okres czasu spotykać się gdzieś w górach i ćwiczyć to baaaaardzo chętnię z taką osobą nawiążę kontakt - BARDZO CHĘTNIE ^^, zwłaszcza, że motywację to startu w takowym wyścigu mam szalenie wielką.
- Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Piotrek, jeśli będziesz chciał pobiegać w Biesach, to jestem na miejscu, chociaż po Rzeźniku wszystkie siły koncentruję na TdP amatorów, ale jesienią jak najbardziej zimą, wiosną także, powodzenia w przygotowaniachpiotrek_86_pl pisze:PS. Swoją drogą, jakby ktoś był z okolic stolicy, badź po prostu miał ochotę co jakicz okres czasu spotykać się gdzieś w górach i ćwiczyć to baaaaardzo chętnię z taką osobą nawiążę kontakt - BARDZO CHĘTNIE ^^, zwłaszcza, że motywację to startu w takowym wyścigu mam szalenie wielką.
Legio Patria Nostra
Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych
http://www.noclegi-ustrzykigorne.pl/
-
- Rozgrzewający Się
Chętnie bym skorzystał z Twojej proozycji, aczkolwiek ja dopiero zaczynam także obawiam się, że bym CIę spowalniał. Nie zmienia to jednak fakty, że ja w bieszczadach będę, najprawdopodobniej, 16-20 śerpnia i mimo iż to wycieczka będzie czysto rekreacyjna z moją dziewczyną to nie omieszkam wyrwać się chociaż z raz czy dwa żeby poznać tamtejsze szlaki ^^Gump pisze: Piotrek, jeśli będziesz chciał pobiegać w Biesach, to jestem na miejscu, chociaż po Rzeźniku wszystkie siły koncentruję na TdP amatorów, ale jesienią jak najbardziej zimą, wiosną także, powodzenia w przygotowaniach
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 42.07
- Życiówka w maratonie: 3:53:54
Witam
Jeśli ktoś poszukuje partnera jeszcze, chętnie dołączę, lub chce sie dołączyć to przygarnę
czas w jaki sie moge wkomponować 11-12h moze byc z opcja hard-core
512087144
Jeśli ktoś poszukuje partnera jeszcze, chętnie dołączę, lub chce sie dołączyć to przygarnę
czas w jaki sie moge wkomponować 11-12h moze byc z opcja hard-core
512087144
Biegiem po wolność...
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 42.07
- Życiówka w maratonie: 3:53:54
Witam oferta wyżej już nieaktualna.
Teraz szukam transportu jeśli ktoś jedzie przez śląsk chętnie sie zabiorę, oczywiście dorzucam się do paliwa, prosze o kontakt
Teraz szukam transportu jeśli ktoś jedzie przez śląsk chętnie sie zabiorę, oczywiście dorzucam się do paliwa, prosze o kontakt
Biegiem po wolność...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:59:50
Panie i Panowie, przysłowiowych połamania nóg życzę wszystkim startującym.
Pogoda zapowiada się zbliżona do zeszłorocznej, więc nic tylko biec i biec i biec.
Trzymam kciuki.
P.S.
Tradycyjnie na początku będzie dość ciasno i względnie płasko.
Ale jeśli nie celujecie w wyniki poniżej 11h to sugeruję "wstrzymać konie", bo jeszcze zdążycie się dobrze zmęczyć.
Pogoda zapowiada się zbliżona do zeszłorocznej, więc nic tylko biec i biec i biec.
Trzymam kciuki.
P.S.
Tradycyjnie na początku będzie dość ciasno i względnie płasko.
Ale jeśli nie celujecie w wyniki poniżej 11h to sugeruję "wstrzymać konie", bo jeszcze zdążycie się dobrze zmęczyć.
- Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pogoda będzie piękna, a jeśli chodzi o tempo, to i tak zaraz po starcie zaczyna się gnanie, Biesy lubią takich biegaczy, ale Caryńska nie wybacza błędów
Ja zacznę wolniej, na początku jestem senny
Ja zacznę wolniej, na początku jestem senny
Legio Patria Nostra
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Idź z buta tydzień po zawodach. Dobieranie się w pary to tylko dla bezpieczeństwa zawodników, szybszy kontakt z bazą itd. Trenować można samemu przebiec też!
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect