RZEŹNIK 2014 - Dobieranie się w pary
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
W tym roku jednak w Rzeźniku wystartować nie mogę ze względów rodzinnych.
Nie ukrywam jednak, że w przyszłym roku chciałbym poprawić moją życiówkę rzeźnicką.
Tak się zastanawiam nad sposobem zapisywania do Rzeźnika. Skoro jest tak wielu chętnych, może przyszedł czas na konieczność zdobycia określonej liczby punktów, podobnie jak na UTMB. Można również wprowadzić jakieś nowatorskie metody kwalifikacji zawodników na Rzeźnika. Każdy biegacz wówczas by wiedział, że jeśli wykona to i to w takim a takim czasie to będzie pewny startu.
Oczywiście wiem, że na obecnego Rzeźnika kilka zespołów miało pewny start, np dotychczasowi zwycięzcy, itp. Mnie to cieszy, bo dzięki temu poziom rywalizacji wzrośnie. Każdy szanujący się bieg ma pulę orgów do rozdysponowania.
Dodatkowo dobrze by było na starcie zorganizować jeszcze strefy dla biegnących na poszczególne czasy. Uniknąć można by było dzięki temu biegnięcia za dziesiątkami biegaczy, którzy zamiast skakać przez strumienie i napierać zastanawiają się po których kamieniach to zrobić.
Uważam, że Rzeźnik to nie bieg dla par biegnących po to aby zacementować swój związek. To są zawody drużynowe, w których liczy się rywalizacja i skład drużyny. Istotnym elementem wpływającym na wynik jest odpowiednie dobranie składu tej drużyny.
Nie ukrywam jednak, że w przyszłym roku chciałbym poprawić moją życiówkę rzeźnicką.
Tak się zastanawiam nad sposobem zapisywania do Rzeźnika. Skoro jest tak wielu chętnych, może przyszedł czas na konieczność zdobycia określonej liczby punktów, podobnie jak na UTMB. Można również wprowadzić jakieś nowatorskie metody kwalifikacji zawodników na Rzeźnika. Każdy biegacz wówczas by wiedział, że jeśli wykona to i to w takim a takim czasie to będzie pewny startu.
Oczywiście wiem, że na obecnego Rzeźnika kilka zespołów miało pewny start, np dotychczasowi zwycięzcy, itp. Mnie to cieszy, bo dzięki temu poziom rywalizacji wzrośnie. Każdy szanujący się bieg ma pulę orgów do rozdysponowania.
Dodatkowo dobrze by było na starcie zorganizować jeszcze strefy dla biegnących na poszczególne czasy. Uniknąć można by było dzięki temu biegnięcia za dziesiątkami biegaczy, którzy zamiast skakać przez strumienie i napierać zastanawiają się po których kamieniach to zrobić.
Uważam, że Rzeźnik to nie bieg dla par biegnących po to aby zacementować swój związek. To są zawody drużynowe, w których liczy się rywalizacja i skład drużyny. Istotnym elementem wpływającym na wynik jest odpowiednie dobranie składu tej drużyny.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Miroszach, jaka jest twoja życiówka w Rzeźniku ?
Legio Patria Nostra
Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych
http://www.noclegi-ustrzykigorne.pl/
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Słusznie. Przy tak dużym zainteresowaniu powinni zrobić... losowanie! To dopiero by była rzeźkisio pisze:Jak stronka się zawiesza próbujesz z drugiego formularza a nie czekasz na cud. I dubel gotowy jak oba w końcu się przemielą.
Co nie zmienia faktu, że moim zdaniem nie tak powinny zapisy wyglądać.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- Logadin
- Zaprawiony W Bojach
Witam
Gdyby ktoś poszukiwał partnera i był zapisany na bieg to bym się chętnie pisał
Pozdrawiam
Krystian
Gdyby ktoś poszukiwał partnera i był zapisany na bieg to bym się chętnie pisał
Pozdrawiam
Krystian
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka w maratonie: 3;46h
Witam poszukuje partnera/partnerki do biegu na dystansie rzeźnika. Czas dla mnie nie jest istotny, moim celem jest ukończenie tego biegu.
Byłby to mój debiut w takiej kategorii dlatego samo ukończenie tego biegu będzie dla mnie sukcesem jestem z Bieszczad.
Byłby to mój debiut w takiej kategorii dlatego samo ukończenie tego biegu będzie dla mnie sukcesem jestem z Bieszczad.
- Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kamilo, skąd dokładnie ?
Legio Patria Nostra
- Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kamilo, zawsze pozostaje Rzeźniczek
Pozdrawiam,
Marcin
Pozdrawiam,
Marcin
Legio Patria Nostra
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 54:29
- Życiówka w maratonie: 4:45:54
Ja też chciałam spróbować swoich sił w tych biegach - nie wiem czy dałabym radę pokonać całego Rzeźnika, Rzeźniczka pewnie tak, niestety z braku pary (partnera/-ki) i opcji dojazdowych nawet się nie zapisywałam
Czy ktoś nadal szuka i nie ma wymagań? Ja chętnie tak, dla spróbowania, dla frajdy
Czy ktoś nadal szuka i nie ma wymagań? Ja chętnie tak, dla spróbowania, dla frajdy
- Logadin
- Zaprawiony W Bojach
Ja także poszukuję partnera, któremu ktoś odpadł z pary (rok temu Rzeźnik w 14:12h jako debiut i z dosyć sporą kontuzją. W tym celowałbym w okolice 12h ale chętnie też pobiegnę wolniej gdyby ktoś chciał. Głównie traktuję to jako przygotowania pod tegoroczny TDS).
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 43:38
- Życiówka w maratonie: 03:48:03
Witam,
Kontuzja.I po nadziejach związanych z tegorocznym Rzeźnikiem...
W związku z tym mamy do sprzedania karnet na drużynę - 2 miejsca - Bieg Rzeźnika 2014.
Cena 250zł od osoby.
Dodatkowo mamy już zarezerwowany nocleg (65zł za osobę za dobę) od środy do niedzieli, więc to też odstąpimy.
Proszę o kontakt - Organizator wymaga, abyśmy podesłali namiary na 2 nowe osoby.
Pozdrawiam
Łukasz Szczygieł
Tel. 504 755 922
Kontuzja.I po nadziejach związanych z tegorocznym Rzeźnikiem...
W związku z tym mamy do sprzedania karnet na drużynę - 2 miejsca - Bieg Rzeźnika 2014.
Cena 250zł od osoby.
Dodatkowo mamy już zarezerwowany nocleg (65zł za osobę za dobę) od środy do niedzieli, więc to też odstąpimy.
Proszę o kontakt - Organizator wymaga, abyśmy podesłali namiary na 2 nowe osoby.
Pozdrawiam
Łukasz Szczygieł
Tel. 504 755 922
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 43:38
- Życiówka w maratonie: 03:48:03
Witam,
Pakiet już sprzedany sprawa nieaktualna.
Schatten:Jaki zarobek? Tyle zapłaciliśmy w styczniu a przez kontuzję moją - obaj nie biegniemy.
O jakim zarobku mowa?
Pakiet już sprzedany sprawa nieaktualna.
Schatten:Jaki zarobek? Tyle zapłaciliśmy w styczniu a przez kontuzję moją - obaj nie biegniemy.
O jakim zarobku mowa?