RZEŹNIK 2014 - Dobieranie się w pary
- luke81
- Wyga
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:54:53
nam też się nie udało,
jakby co to dogrywka 20go,
będzie losowanie,
pozdrawiam
jakby co to dogrywka 20go,
będzie losowanie,
pozdrawiam
[url=https://www.strava.com/athletes/22342846]strava[/url].
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 38:55
- Życiówka w maratonie: 3:23:46
- Kontakt:
Wydaje mi się, że szybkość łącza nie miała tu zbytniego znaczenia (mam 10Mbit) i 2x wypełniałem formularz i żadnego nie zaakceptowało.
Pierwszy wyświetlił mi się blisko 10 minut po 15-ej, wcześniej i później straszna zamuła była
Gdybym nie zdążył nawet otworzyć formularza to okey, ale w takim przypadku (czekałem przy kompie od 14:55 i zmarnowałem blisko godzinę) niezbyt ciekawe wrażenie po sobie zostawił ten BRz. Chciałem mimo dużego wpisu na własnej skórze przekonać się co tam jest kultowego, ale wyszło jak wyszło Będzie trzeba ocenić po ultra bieszczadzkim w październiku
Nie wiem jak tylu osobom udało się zapisać (może decydowała tu odległość od serwera), ale wszystkim szczęśliwcom gratuluję
Pierwszy wyświetlił mi się blisko 10 minut po 15-ej, wcześniej i później straszna zamuła była
Gdybym nie zdążył nawet otworzyć formularza to okey, ale w takim przypadku (czekałem przy kompie od 14:55 i zmarnowałem blisko godzinę) niezbyt ciekawe wrażenie po sobie zostawił ten BRz. Chciałem mimo dużego wpisu na własnej skórze przekonać się co tam jest kultowego, ale wyszło jak wyszło Będzie trzeba ocenić po ultra bieszczadzkim w październiku
Nie wiem jak tylu osobom udało się zapisać (może decydowała tu odległość od serwera), ale wszystkim szczęśliwcom gratuluję
- Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Jak to co ? błotojackonet pisze:Chciałem mimo dużego wpisu na własnej skórze przekonać się co tam jest kultowego,
Zawsze można pokibicować i polecieć w Rzeźniczku
Legio Patria Nostra
Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych
http://www.noclegi-ustrzykigorne.pl/
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 46:15
W Rzeźniczku polecieć niestety też nie będzie można, bo zapisy również zamknięte Masakra jakaś, w tamtym roku na wynikach jest ok. 140 osób, a w tym limit wyczerpany w niecałe 2h, szkoda trochę, bo pewnie ten bieg to niezła przygoda
- Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Po weryfikacji wpłat na pewno będą jeszcze wolne miejsca, więc trzeba obserwować na stronie biegujustyna123 pisze:W Rzeźniczku polecieć niestety też nie będzie można, bo zapisy również zamknięte Masakra jakaś, w tamtym roku na wynikach jest ok. 140 osób, a w tym limit wyczerpany w niecałe 2h, szkoda trochę, bo pewnie ten bieg to niezła przygoda
Legio Patria Nostra
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
Skoro jest tylu chętnych powinni imprezę zrobić dwa weekendy z rzędu.
- Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To nie problem, problemem jest BPN.
Legio Patria Nostra
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:02
- Życiówka w maratonie: 3:20:20
Jestem z kolegą zapisany, to i łatwiej mi wypowiadać się na temat utrudnień przy zgłoszeniu...
Czy tu jest zachowany Duch Fair Play?
Jeśli odpowiemy sobie/Org odpowie sobie na pytanie w jaki sposób drogą elektroniczną zarejestrować się do popularnego Biegu (Org podał informację, że było ponad 100 000 sygnałów - "logowań" w ciągu pierwszych kilku minut!!! ), to KULTOWOŚĆ Rzeźnika na całym szlaku od Zgłoszenia po organizację i zakończenie zostanie utrzymana.
Zadowolenie, po przeczytaniu niektórych wpisów jest nieco mniejsze, ale...
A BPN? To kwestia bardziej przyjęcia pewnej postawy, zrozumienia i współpracy z Organizatorem, bo wydaje się, że szlak jest szlak...
Razem jechaliśmy z trzech komputerów z porządnym sygnałem i twardym łączem (testowane dzień wcześniej na 2 kompach). Do godz. 15.10 wysłaliśmy z pięć zgłoszeń z czego nie uzyskaliśmy potwierdzenia przyjęcia przez system któregokolwiek. Próbowaliśmy więc do skutku. To udało się uzyskać o ok. 15.15. i byliśmy na liście pod pozycją 310 (chyba, zresztą automat ustalał wg. kolejności alfabetycznej)jackonet pisze:Wydaje mi się, że szybkość łącza nie miała tu zbytniego znaczenia (mam 10Mbit) i 2x wypełniałem formularz i żadnego nie zaakceptowało.
I właśnie w ten sposób byliśmy zapisani... Dwa razy przy ok. 7 próbach zgłoszenia...kisio pisze:Jak stronka się zawiesza próbujesz z drugiego formularza a nie czekasz na cud. I dubel gotowy jak oba w końcu się przemielą.
Czy tu jest zachowany Duch Fair Play?
Jeśli odpowiemy sobie/Org odpowie sobie na pytanie w jaki sposób drogą elektroniczną zarejestrować się do popularnego Biegu (Org podał informację, że było ponad 100 000 sygnałów - "logowań" w ciągu pierwszych kilku minut!!! ), to KULTOWOŚĆ Rzeźnika na całym szlaku od Zgłoszenia po organizację i zakończenie zostanie utrzymana.
Zadowolenie, po przeczytaniu niektórych wpisów jest nieco mniejsze, ale...
A BPN? To kwestia bardziej przyjęcia pewnej postawy, zrozumienia i współpracy z Organizatorem, bo wydaje się, że szlak jest szlak...
Jeśli pokonasz co wcześniej nie znałeś, to poznanie właśnie rozpocząłeś od siebie.
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
mi na trzy kilkanaście prób udało się wysłać trzy razem, i ten trzeci mimo iż pokazał błąd, się załapał. Ale "wkurw" podczas prób był
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:14
- Życiówka w maratonie: 3:28:34
Witam.
Niestety również szukam pary do Rzeźnika, jest ta lista rezerwowa, będzie losowanie, więc może się uda.
Będę biegł pierwszy raz, więc nie wiem, na jaki wynik mnie stać.
Najlepszy wynik w maratonie to 3h28 na jesień w Poznaniu. Po górach nigdy nie biegałem, mieszkam na pojezierzu, więc płasko u mnie nie jest, aczkolwiek to nie góry Na podbiegach czuję się komfortowo, obecnie mocno trenuję siłę i wolne wybiegania, od wiosny trochę szybkości. Lubię w miarę spokojne tempo, wolny początek, jedzenie i picie w biegu - bez problemu. Ktoś chętny do pary?
Niestety również szukam pary do Rzeźnika, jest ta lista rezerwowa, będzie losowanie, więc może się uda.
Będę biegł pierwszy raz, więc nie wiem, na jaki wynik mnie stać.
Najlepszy wynik w maratonie to 3h28 na jesień w Poznaniu. Po górach nigdy nie biegałem, mieszkam na pojezierzu, więc płasko u mnie nie jest, aczkolwiek to nie góry Na podbiegach czuję się komfortowo, obecnie mocno trenuję siłę i wolne wybiegania, od wiosny trochę szybkości. Lubię w miarę spokojne tempo, wolny początek, jedzenie i picie w biegu - bez problemu. Ktoś chętny do pary?
- Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To co się nam wydaje proste wcale dla parku takie nie jest, mieszkam tu już 37 lat i wiem jak sprawy się mają, gdyby to było takie łatwe to już dawno organizowałbymLudziowiec pisze:A BPN? To kwestia bardziej przyjęcia pewnej postawy, zrozumienia i współpracy z Organizatorem, bo wydaje się, że szlak jest szlak...
bieg Juhasa
Legio Patria Nostra
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:02
- Życiówka w maratonie: 3:20:20
Rozumiem ochronę przyrody. Nigdy nie miałem z TYM problemów ani w zachowaniu ani w rozumieniu: dlaczego, zrównoważony rozwój, następne pokolenia, ostoje itd. itp.Gump pisze:To co się nam wydaje proste wcale dla parku takie nie jest, mieszkam tu już 37 lat i wiem jak sprawy się mają, gdyby to było takie łatwe to już dawno organizowałbymLudziowiec pisze:A BPN? To kwestia bardziej przyjęcia pewnej postawy, zrozumienia i współpracy z Organizatorem, bo wydaje się, że szlak jest szlak...
bieg Juhasa
Jednakże nie rozumiem skąd niechęć władz poszczególnych Parków do udziału w promocji tego co mają/Mamy najcenniejszego? Przecież stosowanie ograniczeń równie dobrze może skutkować tym, że będzie całkowity zakaz wyznaczania szlaków i poruszani się po jakimkolwiek terenie wyznaczonego rejonu Parku. Może po Parkach w ogóle. Może taka jest właśnie intencja ich Władz. nie mogą tego zrobić bo poszczególne ustawy mówią wyraźnie o roli jaką mają pełnić... Ale gdyby nie to...?
Stosowanie zakazów w żaden sposób nie ograniczy przebywania w miejscach odosobnionych, chronionych, osób, którym łamanie porządku itd. emocjonalnie ląduje akumulatory.
A przecież biegi, których trasy przebiegają przez tereny Parków uczą i wychowują, bo często wraz z Uczestnikiem przyjeżdża małe/młode latorośle... Nie o to w tym również powinno chodzić?
Nie rozumiem...
Jeśli pokonasz co wcześniej nie znałeś, to poznanie właśnie rozpocząłeś od siebie.