Po pierwsze Raul żal, że się nie przedstawiłeś mnie jako stary wyjadacz z forum bieganie.pl
1. Masz racje wody było 30 litrów a drugie tyle było na półmetku i z tego jeszcze mi zostało 15 litrów i nie wiem co z tym mam zrobic tz. jak to mam wypić

Fajnie, że nie było to tylko zwykła woda tylko napój dla sportowców NUTREND.
2. No kurna co zrobić skoczkom nie podskocze

3. No tak tutaj cały czas chce rozmawiac z właścicielem kolejki czyli z COS-em, ale warunki jakie proponują na dzień dzisiejszy są nie do zaakceptowania. Ja juz negocjcje zamierzam podjąć od tego roku, żeby na trzecim naszym biegu o Złote Kierpce była kolejka. Chce tez zorganizować pierwszy posiłek i tego "Janka Muzykanta", ktróy miał grac (i grał coniektórym) w schronisku.
4. Nastepnym razem podaj im "blachy" to może wezna. Tak na powaznie to nic nie wiedzaiałem o tym, ale wynika na to że ktoś się bał odpowiedzialności.
5. Zgadzam się chłopaki się nie wyrobili do końca i jeszcze mi uciekli i zostałem sam na tej scenie jak kołek

Jutro ide ich opie...ć
6. Dodam szósty punkt jako świadomy organizator, że jeszcze mały problem był ze startem te lekkie opóznienie było spowodowane tym, że jeszzce długo zawodnicy się zapisywali no i jak widzieliście GOPR trochę zaspał
TEraz Twoje plusy:
1. Jak byś wczęsniej postawił przynajmniej lizaka naszej "sierotce Marysi" mógłbys liczyć np. na rower albo pulsometr Suunto.
2. No tak sam biegełem i się wkurzałem jak mozna tak zażynac ludzi
3. Śmierć pogodynką! Tradycja? Hmm... Napewno by inaczej to wyglądało jako całośc gdyby tak nie padało i było zimno. Teraz nie wiem jaka pogode mam zamówic na następnt raz?
4. Ach dzieki, dzięki brakowało mi tu jeszcze kumatych ludzi, ale co zrobic sezon urlopowy.
5. Tez tak słyszałem, ale jej nawet nie widziałem. Slinka mi ciekła jak mi mówili o jej walorach

6. No to mysl dalej

"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".