Znalazłem się na tym forum ponieważ chciałbym sie doradzic co do treningu na 1000m i bardzo bym prosił o jakąś porade, a wiec przejde do rzeczy: Mam 18 lat, biegam juz od dosyc dawna (od ok 2 lat czasami codziennie, a czasami w odstepie 1-2 tygodniowym) na dystansie 5km. Cały czas biegam ta samą trasą...nie wiem czy jest to ważne ale najlepszy czas to 15min i 15 sek. Chciałbym robić jakies postepy w bieganiu tylko nie mam pojecia jak stworzyć własny trening
 Chciałbym sie przezucic na dystans 1 kilometra ponieaż trzeba przebiec taki dystans w jak najlepszym czasie na testach kwalifikacyjnych skoly do ktorej bede strartował...mam jeszcze na to ok rok ale chcialbym juz trenować zeby puzniej nie było za puźno...
 Chciałbym sie przezucic na dystans 1 kilometra ponieaż trzeba przebiec taki dystans w jak najlepszym czasie na testach kwalifikacyjnych skoly do ktorej bede strartował...mam jeszcze na to ok rok ale chcialbym juz trenować zeby puzniej nie było za puźno... .
.Jeżeli ktoś zechce mi pomóc to prosze wziąść pod uwage to, ze mam jeszcze szkołe (klasa maturalna) i nie wiem czy zdołam kazdego dnia sie wyrwać do biegania ;(. Zależałoby mi na tym zeby treningi nie były dłuższe niz godzine...poniewaz dotychczas poświecałem na to ok 20 minut.
bardzo prosze o odpowiedź pozdrawiam

)
)