Jak nazwać?-stan przyjemnego zmęczenia po bieganiu

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
euthanasia6
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

??i jakie są jego następstw ,co się dzieje w ciele
Ja mam takie swoje określenia :ześwirowania mięśni ,psychodelik,wariacje obrazotwórcze
Ostatnio zmieniony 24 lut 2011, 11:24 przez euthanasia6, łącznie zmieniany 3 razy.
PKO
thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Endorfiny. Po biegu warto poćwiczyć brzuch. Po krzyżu przechodzi wtedy takie łaskotanie. Gdzieś w 20-30% przypominające orgazm. Mówię poważnie
euthanasia6
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

też czuje po krzyżu odczucia poza tym najbardziej uwielbiam stan psychiczny po bieganiu,wiem że to podobne do orgazmu takiego sportowego
thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

euthanasia6 pisze:też czuje po krzyżu odczucia poza tym najbardziej uwielbiam stan psychiczny po bieganiu,wiem że to podobne do orgazmu takiego sportowego
To już zależy jak intensywny był bieg. 1-2 zakres fajne odczucia. Coś mocniejszego to po prostu uczucie pozbycia się nadmiaru energii co też jest fajne. Bieganie uzależnia i to jest fakt. Jeden taki facet u nas w mieście biega tylko dla takich właśnie przyjemnych doznań. Postęp i wyniki go nie interesują. Uzależniony świr i tyle :bum:
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

thomekh pisze:Endorfiny. Po biegu warto poćwiczyć brzuch. Po krzyżu przechodzi wtedy takie łaskotanie. Gdzieś w 20-30% przypominające orgazm. Mówię poważnie
zaintrygowałeś mnie tym... szkoda, że jestem kilka godzin po treningu... spróbuję po nastepnym
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ