to zablokuj Artiego i nie będziesz miał bzdur

to zablokuj Artiego i nie będziesz miał bzdur
Tak się zastanawiam po co jest na tym forum "stanowisko" moderator?
Siedlak1975 pisze: ↑04 maja 2022, 12:25Tak się zastanawiam po co jest na tym forum "stanowisko" moderator?
Jest tu jakiś????
No chyba, że Arti jest takim moderatorem.
żeby się podciągnąć to trenera nie potrzeba ale żeby zrobić to w optymalny sposób to już tak
Arti ale wiesz, że tu nie chodzi aby moderator banował? Ale np te wasze dyskusje na jeden temat w 10 różnych wątkach przenieść do jednego gdzie sobie dalej będziecie pisać.Arti pisze: ↑04 maja 2022, 14:26 Moderatorów trzeba dobierać ostrożnie lub jakiś test psychologiczny bo od władzy odbija palma i tak jak ostatnio poczucie władzy powoduje tworzenie własnego państewka forumowego wraz z blokowaniem forumowiczów gdy napiszą coś osobistego do moderatora lub jak dziecko się obrazi. Wtedy wyciaga arsenał broni moderowania i kasuje posty lub daje bana np. na miesiąc.
Wtedy na szczęście wchodzi do akcji główny moderator lub redakcja i żegna się z moderatorem ,któremu odbiła palma![]()
Życie...
No ale, wieża sędziowska będzie w strefie wyłączonej dla kibiców, trzeba będzie mieć specjalny 'glejt' aby się tam dostać! .... spryciula z ciebie!Arti pisze: ↑04 maja 2022, 23:35 Dla tych twardojajecznych co tak się plują w necie proponuję spotkanie twarzą w twarz 27 maja o 16:00 przed Grand Prix na Golecinie przy tablicy z listami startowymi czyli przy wieży sędziowskiej.
Można będzie mi do woli powiedzieć prosto w twarz co na sercu boli, z jakiego powodu ból d....py i co tam jeszcze. ...
Faktycznie, dla mnie to normalna strefa. Zatem 16:00 przed wejściem czyli przy budce ochrony/wydawania przepustek, tam gdzien każdy może podejścjarjan pisze: ↑05 maja 2022, 01:32No ale, wieża sędziowska będzie w strefie wyłączonej dla kibiców, trzeba będzie mieć specjalny 'glejt' aby się tam dostać! .... spryciula z ciebie!Arti pisze: ↑04 maja 2022, 23:35 Dla tych twardojajecznych co tak się plują w necie proponuję spotkanie twarzą w twarz 27 maja o 16:00 przed Grand Prix na Golecinie przy tablicy z listami startowymi czyli przy wieży sędziowskiej.
Można będzie mi do woli powiedzieć prosto w twarz co na sercu boli, z jakiego powodu ból d....py i co tam jeszcze. ...![]()