A i tak bym robił swoje...

I to 8-10x w tygodniu.
Nie wiem czy w Polsce jest 10 osób biegających w przedziale 28-30
Tak. Każdy tydzień będzie z góry podany + będzie analiza poprzedniego tygodnia, prawdopodobnie na dwóch przykładowych treningach z różnych szkół.
Masz rację, robimy pierwszy raz, jak wyjdzie to będziemy mogli rozwijać temat. Gdybyś chciał się zaangażować to jest tu też miejsce na to. Ja bym widział temat przygotowania drogą yacoola vs drogą rolliego
Dokładnie o to chodzi.Adam Klein pisze: ↑11 gru 2022, 19:26 Bardzo dobry pomysł.
I nie chodzi przecież o jakiś naukowy dowód na wyższość takiego czy innego podejścia ale formę pewnego eksperymentu społeczno-sportowego na który wszyscy uczestniczący się godzą i rezultaty mogą obserwować.
Domyślam się, że badania wydolnościowe, ale ciekawi mnie co konkretnego.artur_kozlowski pisze: ↑11 gru 2022, 21:33 Na początku badania wydolnościowe, żeby zbadać poziom zawodnika, a w międzyczasie badania krwi - takie kompleksowe, które mogą nam podpowiedzieć jak dany rodzaj treningu oddziałuje na nasz organizm, krew, organy itd...
...Prawdopodobnie będziemy dawali pakiety badań do zrobienia co 1-2 miesiące. Konsultujemy ze specjalistą tak żeby to było efektywne.