Cóż... się biega, się wie, się przekazuje.
Jest satysfakcja.
Ps. A Marcina lubię bo ma jaja w przeciwieństwie do wielu internetowych maruderów
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Prawda? Poziom frustracji niektórych forumowiczów dorównuje dzieciom z pobliskiej piaskownicy
Wydajesz się nielichym ekspertem w tematyce twardych jaj i mięknących faj innych facetów.
A widzisz....bo mam jaja aby weryfikować i potrafię stanąć twarzą w twarz. Miękkie faje najczęściej obracają konfrontację w żart lub chowają się za murkiem.
No żesz kurde, nie wytrzymałem.
Arti buduję swoją legendę, że niby jest taki twardy, tylko nie wie, że tam dokąd zmierza nie czytają bieganiaAdam Klein pisze: ↑03 maja 2022, 18:40No żesz kurde, nie wytrzymałem.
Ekspert od twardych jaj się znalazł.
Nie chce mi się jechać do Poznania, żeby Ci to w twarz powiedzieć, ale bardziej fałszywej i megalomańskiej i po prostu głupiej (szukałem jakiegoś określenia które nie byłoby uznane za obraźliwe ale udokumentowany fakt i po prostu w Twoim przypadku to jest najlepsze) postaci niż Ty to naprawdę trudno jest znaleźć, czego wielokrotnie dawałeś dowody. Ciekawe czy rozmawiając z ludźmi których zrobiłeś w !@#$% uwłaszczając się na biegu też rozmawiasz z taką pewnością siebie o swoich mocnych jajach (chociaż oni pewnie z Tobą po prostu nie rozmawiają i im się nie dziwię).
Ty chyba naprawdę nie wiesz o czym mówisz. Ze względu na starą znajomość bardzo chętnie bym Ci opowiedział cała.genezę i wtedy jestem pewien, że zmieniłbyś zdanie. Zapewniam Cię, że cii co znają prawdę zupełnie normalnie że mną rozmawiają, serdecznie się witamy na imprezach sportowych a nawet wspólnie biegamy. Natomiast tych o których uważasz, że byli po dobrej stronie mocy....dziesiatki opuściło a sami nie potrafią w zasadzie nic (odpuszczę tu podawanie przykładów). Natomiast ci, którzy twierdzisz, że ze mną nie rozmawiają stanęli po mojej stronie. Jak widzisz masz błędny obraz z dalekiej Warszawy.Adam Klein pisze: ↑03 maja 2022, 18:40No żesz kurde, nie wytrzymałem.
Ekspert od twardych jaj się znalazł.
Nie chce mi się jechać do Poznania, żeby Ci to w twarz powiedzieć, ale bardziej fałszywej i megalomańskiej i po prostu głupiej (szukałem jakiegoś określenia które nie byłoby uznane za obraźliwe ale udokumentowany fakt i po prostu w Twoim przypadku to jest najlepsze) postaci niż Ty to naprawdę trudno jest znaleźć, czego wielokrotnie dawałeś dowody. Ciekawe czy rozmawiając z ludźmi których zrobiłeś w !@#$% uwłaszczając się na biegu też rozmawiasz z taką pewnością siebie o swoich mocnych jajach (chociaż oni pewnie z Tobą po prostu nie rozmawiają i im się nie dziwię).