W zeszłym roku przebiegłem w tempie 7 min 42kmjacekww pisze:Pomijając fakt że podobno biegłeś już maraton,Slawrumia pisze:Ja też nie widzę sensu tych Półmaratow przed maratonem, ale widzę że wszędzie jest taki schemat.
Przebiegłem się ostatnio 25km i dopiero po 22 km zaczęło mi być ciężko, ostatnie 3km przebiegłem ale na siłę, 44 to będzie dramat. Pierwszy i ostatni raz startuje w maratonieto życzę Ci pozytywnego zakończenia, lecz sugeruję zapomnij o tym czego nie zrobiłeś,Slawrumia pisze:Martaton jako zawody pierwszy, przebiegłem się w zeszłym roku żeby sprawdzić jak to jest sam dla siebie w 5h, takie wybieganie rozpedzilem się, startuje w tempie 6min żeby dotrzeć na 4,5h.a skup się się na tym co chcesz osiągnąć, może się nie uda ale przynajmniej nie zaczniesz z wizją dramatu o którym piszesz.Slawrumia pisze:Sam się śmiałem z braku dłuższych wybiegan, a teraz sam nie robię bo ani nie mam czasu ani mi się nie chce. Mi zostało 19dni do Gdańskiego, w niedzielę walne jakieś dłuższe wybieganie i będzie musiało wystarczyć
I miałem sporo długich wybiegan w tempie 7min
Teraz biegam w tempie 5:40 ale tylko po 10km
Przebiegłem 25km w tempie 6min i jest dla mnie dramatem utrzymywać tempo 6 min w tempie 7min pewnie spokojnie się doczłapie ale nie o to chodzi
Wysłane z mojego HTC 10 .