bo interesuje mnie jak to jest w przypadku niestowarzyszonych:
czy tacy mogą normalnie startować w zawodach PZLA na stadionie (oczywiście pomijam zawody typu MP, MMP itd. na które trzeba mieć minima/kwalifikację...
mozesz startowac jako niestowarzyszony wtedy płacisz opłate startową od 10 do 30zł za jeden start - i jestes jako klub - niestowarzyszonyrunner2010 pisze:@Rolli - ja mam takie pytanie: ty startujesz w jakimś konkretnym klubie, czy jako zawodnik niestowarzyszony??
bo interesuje mnie jak to jest w przypadku niestowarzyszonych:
czy tacy mogą normalnie startować w zawodach PZLA na stadionie (oczywiście pomijam zawody typu MP, MMP itd. na które trzeba mieć minima/kwalifikację...
ile osób chciałoby tyle biegacRolli pisze:Myslisz ze beda wszyscy w szoku, jak pobiegne 2:06?![]()
ty te treningi sam sobie układasz, czy masz trenera??Rolli pisze:Dzisiaj mial byc test na 800m ale zawody zostaly odwolane bo juz od wczoraj tylko leje i leje...
Pojechalismy do hali i trening w hali...
200+300+400+500+400+300+200 w 32, 47, 64, 82, 64, 44, 29s Przerwy jak odcinki w marszu. Jestem zadowolony, bo to byl w sumie pierwszy MD-trening w tym sezonie.
Sam. Trener jest tylko mentorem.runner2010 pisze: ty te treningi sam sobie układasz, czy masz trenera??
nigdy nie ma usprawiedliwienia ;]runner2010 pisze: To, że prowadziłem prawie cały bieg to chyba żadne uspr.??