Opaskę biorę tylko jedną, zgodnie z wpisem na pierwszej stronie na plan realny.keiw pisze:Z wcześniejszych wypowiedzi planuje 3:44:59, ale nie wiem, czy dalej się tego trzyma
Wszystko co ponad będzie tylko 5-cioma cyframi lub ich brakiem.
Opaskę biorę tylko jedną, zgodnie z wpisem na pierwszej stronie na plan realny.keiw pisze:Z wcześniejszych wypowiedzi planuje 3:44:59, ale nie wiem, czy dalej się tego trzyma
Za dużo, 38.Yahoo pisze:Ile zostalo dni do startu?
Zmienionepelski pisze:Chciałbym zmienić typ na zejście z trasy na 30 km.
Tam będzie najbliżej do domu.
Podobno jeśli w coś mocno wierzysz i powiesz o tym światu to stanie się to rzeczywistościąpelski pisze:Życzę Ci wymarzonego ukończenia, ale trzeba się trzymać realiów.
Jeżeli teraz biegasz 5:22/km do 16 km to jak chcesz z tego zrobić 42km?
Wolę opowiadać wnukom że było tak ciężko że nie ukończyłem, niż że przemarszobiegłem do mety.pelski pisze:Jakbyś to zrobił marszobiegiem to by była szansa wg mnie.
Nie musisz isc aż do mety, wystarczy ze od startu do 28km bedziesz robil bieg-marsz i dalej bedziesz biec szybciej niz wczesniej biegles oraz przegonisz tych co ida.jacekww pisze: Wolę opowiadać wnukom że było tak ciężko że nie ukończyłem, niż że przemarszobiegłem do mety.
Kwestia jakie przyjmiesz założenia. Jak zaczniesz za mocno, to już po połówce będzie męczarnia.jacekww pisze: Wolę opowiadać wnukom że było tak ciężko że nie ukończyłem, niż że przemarszobiegłem do mety.
Podobno to największa bzdura światajacekww pisze:Podobno jeśli w coś mocno wierzysz i powiesz o tym światu to stanie się to rzeczywistością
MikeWeidenbaum pisze:Trochę mi ten temat przypomina kultowy dowcip o buldogu na wyścigach, ale muszę przyznać że autor wątku potrafi zbudować napięcie lepiej niż niejeden rodzimy reżyser kina akcji.
Z założenia nikomu źle nie życzę, więc oby się jednak nie skończyło jak w tym dowcipie.
Pośmiejmy się wszyscy, bo faktycznie na dziś taki może się wydawać, a za 37 dni już nikogo nie rozśmieszy, bo nie będzie pasował do tego wątkumichal_c pisze:Nie chcę być złośliwy, ale dowcip z buldogiem pasuje tu idealnie. Tylko wyjaśnienie co się stało będzie prostsze.
Obstaw jedną opcję zejście lub wynik, 4:30:00 i 4:30:01 już zajęte.sickmp pisze:serduchem można wywalczyć 5 km więcej ale nie 25
obstawiam zejście z trasy ewentualnie >4.30