Najgorszy dystans 800m...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Potrenunj dziesiaj pare startow z bloku. To tez jest 0,5 sekundy.Dybkos pisze:W środę biegnę 400m ale już po tartanie i nie będę się czaił, bo po pierwszym biegu na 400 trener mi powiedział, że po 200 metrach dopiero biec zacząłem.
- dezo66
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:17
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
no ciezko sie czaic na 400m 

Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA
-
- Zaprawiony W Bojach
hahahaDybkos pisze:Pierwsza setka w 16.50, 200m w 31s, mi się udało czaić, ale to zawody powiatowe i wygrałem tak czy inaczej...

-
- Zaprawiony W Bojach
Poszperalem troche na wynikach na PZL...
Chlopaki, w Polsce nie widac wogule weteranow na zawodach na stadionach? Tylko nastolatki?
Chlopaki, w Polsce nie widac wogule weteranow na zawodach na stadionach? Tylko nastolatki?
- dezo66
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
w kolcach czy bez?adam1adam pisze:A po co mam startowac z moimi 2:20 na 800 , co z tego ze moge to zrobic
6 razyale raz szybciej miz 2:20 nie dam rady
jest duzo nastolatków którzy biegaja wolniej niz 2:20
- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Niedawno Rolli pisałeś, że temperatura nie ma dużego wpływu na wynik w biegach średnich... To naprawdę tak wygląda? Dzisiaj biegłem kilometr i czuję się okropnie nieusatysfakcjonowany, wydaje mi się, że to właśnie pogoda i beznadziejna trasa (nierówna, o ostrych zakrętach i "nie-całkiem-ciekawej" trawie) mnie pokonały...
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
Nie wiem. :D Zawsze sobie ustawiam stoper, po czym zapominam go wyłączyć na mecie po ostatecznym sprincie, który jest dość męczący.
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
-
- Zaprawiony W Bojach
Bieganie po polu nie ma duzo wspulnego z zawodami biegow srednich. Dlatego nie da sie tak rezultatow porownywac.Bylon pisze:Niedawno Rolli pisałeś, że temperatura nie ma dużego wpływu na wynik w biegach średnich... To naprawdę tak wygląda? Dzisiaj biegłem kilometr i czuję się okropnie nieusatysfakcjonowany, wydaje mi się, że to właśnie pogoda i beznadziejna trasa (nierówna, o ostrych zakrętach i "nie-całkiem-ciekawej" trawie) mnie pokonały...
-
- Zaprawiony W Bojach
Musisz to tylko pare razy potrenowac, a nie tylko czlapac.adam1adam pisze:A po co mam startowac z moimi 2:20 na 800 , co z tego ze moge to zrobic
6 razyale raz szybciej miz 2:20 nie dam rady

- dezo66
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
to jest bieg przełajowy 1km w przełaju to jak 3km na stadnionie. moze nie jestes typem przełajowca i azdy przełaj nie bedzie lekkiBylon pisze:Niedawno Rolli pisałeś, że temperatura nie ma dużego wpływu na wynik w biegach średnich... To naprawdę tak wygląda? Dzisiaj biegłem kilometr i czuję się okropnie nieusatysfakcjonowany, wydaje mi się, że to właśnie pogoda i beznadziejna trasa (nierówna, o ostrych zakrętach i "nie-całkiem-ciekawej" trawie) mnie pokonały...
- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
Cóż, teoretycznie trasa to były trzy okrążenia stadionu + dopełnienie (ok. 100 m), z tym, że stadion ten to był stadion piłkarski... No więc pod przełaj chyba nie można podciągnąć, ale mam pewne usprawiedliwienie. :P
Cóż, jako ciekawostkę mogę dodać, że po tym biegu łydki bolą mnie tak mocno, jak nie bolały od wieków (i to już teraz, więc to prawdopodobnie nie chodzi o mikrouszkodzenia, no chyba, że są one aż tak silne). Zastanawiam się, czy to może być skutek niefajnego, nietypowego napięcia, jakie w nich odczuwałem dziś rano (już po wstaniu z łóżka), czy po prostu - bądź co bądź - katorżniczego biegu po nierównym podłożu? Zdarzył Wam się kiedyś taki, hm, nadmierny tonus?
Cóż, jako ciekawostkę mogę dodać, że po tym biegu łydki bolą mnie tak mocno, jak nie bolały od wieków (i to już teraz, więc to prawdopodobnie nie chodzi o mikrouszkodzenia, no chyba, że są one aż tak silne). Zastanawiam się, czy to może być skutek niefajnego, nietypowego napięcia, jakie w nich odczuwałem dziś rano (już po wstaniu z łóżka), czy po prostu - bądź co bądź - katorżniczego biegu po nierównym podłożu? Zdarzył Wam się kiedyś taki, hm, nadmierny tonus?