Chce wystartować w Półmaratonie!

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Poprawiłem linki powyżej.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
PKO
krzychu83
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 38:42
Życiówka w maratonie: 3:28:34

Nieprzeczytany post

Postaraj się raz w tygodniu (najlepsza niedziela bo jest najwięcej czasu i półmaratony przeważnie organizowane są właśnie w ten dzień) zrobić długie wybieganie. Piszesz, że bez problemu przebiegniesz 40 min. Z każdym tygodniem wydłużaj ten czas o ok 10%. Pamiętaj aby biec wolno- wtedy budujesz wydolność. Aha i odłóż ciężarki!! Przyniosą tylko same szkody! Powodzenia!
Szczepan22
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ok zrobię tak jak radzicie.. :) Mam jeszcze jedno pytanie, dzisiaj biegałem zaledwie 30 minut niestety nie byłem wstanie dłużej gdyż byłem przed pracą. Wróciłem do domu i nagle pojawił się problem, w pewnym momencie obraz zaczął mi się rozmywać przed oczami a nie mam żadnych problemów ze wzrokiem i nawet przy bieganiu godzinnym nie miałem nigdy takiego problemu tym bardziej że dzisiaj nawet sie nie zmęczyłem jakoś znacznie, byłem wyspany, wypoczęty, po lekkim śniadaniu więc nie wiem o co chodzi, z góry dziękuje za odpowiedz, pozdrawiam Szczepan.
tylut
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

A z tym to sie juz udaj do porzadnego lekarza. Moze byc nic takiego, albo cos powaznego.

T>
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ