Rolli
Właśnie umieściłem link do tego filmu w moim wcześniejszym poście.
Nie mam filmikow, ale wszystko pod okiem trenera.lubusz pisze:Robisz poprawnie technicznie, na wzniesieniu skip A i wieloskok na odcinku 100 m ?
Proszę, podaj ilość powtórzeń i przerwy jakie wykonujesz w skipie A.
Jak długo trwa taki 100 m odcinek skipu A ?
Masz może film ?
Jak długo wykonujesz 100 m odcinek skipu A ?Rolli pisze:Nie mam filmikow, ale wszystko pod okiem trenera.lubusz pisze:Robisz poprawnie technicznie, na wzniesieniu skip A i wieloskok na odcinku 100 m ?
Masz może film ?
2-3 x100m na cwiczenie.
Przerwa, 100m trucht albo 50m chod.
W przygotowaniu ogolnym wszystko razem okolo 40 minut. Przed intesywnym treningiem 15-20 minut po rozgrzewce.
Rolli
Az do konca...lubusz pisze:Jak długo wykonujesz 100 m odcinek skipu A ?Rolli pisze:Nie mam filmikow, ale wszystko pod okiem trenera.lubusz pisze:Robisz poprawnie technicznie, na wzniesieniu skip A i wieloskok na odcinku 100 m ?
Masz może film ?
2-3 x100m na cwiczenie.
Przerwa, 100m trucht albo 50m chod.
W przygotowaniu ogolnym wszystko razem okolo 40 minut. Przed intesywnym treningiem 15-20 minut po rozgrzewce.
Rolli
Masz racje. Ale Efekt jest ten sam. Najwazniejsze jest prwidlowe wykonanie cwiczenia.lubusz pisze:Ważne.
Bieg z wysokim unoszeniem kolan, to nie to samo co skip A
Moim zdaniem nie ma możliwości wykonać skipu A na odcinku 100 m pod górkę.
Bieg z wysokim unoszenie kolan, tak !
Co ja mam Ci powiedzieć na temat poprawności wykonania Twojego skipu A, tempem 5min/km ?Santiago pisze:lubusz pisze:
skipA robi się w tempie 30s na 100m