POCZATKUJACY - DYSTANS CZY CZAS?
- longrunner
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
jesli sie do tamtego czasu przygotuje, a mam nadizeje, ze tak, bo chcialbym sprobowac, to chetnie, tyle tylko, ze w moim przypadku na takim dystansie to bedzie raczej zadowolenie z ukonczenia pewnie a nie jakies srubowanie wynikow. na razie robie 6 tygodniowy plan z nikebowerman
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Platne, zawsze jest.... niestety ja studiowalam w wageningen (30 km od Njimegen) i u nas kosztowalo okolo 100 guli( 50euro) dla erazmusow bylo taniej.... ale to zalerzy od uczelni.
a bez roweru sie zgubisz!!!!!!! pozatym oni komunikacje maja do d.... bo karzdy ma rower;-)
Ja nie bede srobowac wyniku!!! chce ukonczyc, pozatym tam jest plasko wiec podobno latwiej sie biegnie
a bez roweru sie zgubisz!!!!!!! pozatym oni komunikacje maja do d.... bo karzdy ma rower;-)
Ja nie bede srobowac wyniku!!! chce ukonczyc, pozatym tam jest plasko wiec podobno latwiej sie biegnie
- longrunner
- Stary Wyga
ale ta oplata to za cos konkretnego czy za caly kompleks sportowy? a jesli tak to na ile? miesiąc?
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
tak za wszystko i oplata jest za rok, chyba ze dla erazmusow na pol roku wiec wtedy jest inna taryfa
- Pirx
- Stary Wyga
Mieszkam w centrum, biegam glownie nad wisla. Jest to moj drugi sezon, dotychczas trenowalem glownie do cracovia maraton, wiec jestem ukierunkowanym dlugodystansowo poczatkujacym.
[b][url=http://www.republika.pl/maraton2003/]KKB "Dystans"[/url][/b]
- longrunner
- Stary Wyga
caryco a ty gdzie mieszkasz teraz?
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!