Trening i lydki

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
WeeEva
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

hej :)

Mam zapytanie odnosnie planu treningowego i cwiczen na 'piekne lydki' ;) Ostatnio troche naduzylam silowni i biegania ;( dlatego chcialabym sie dowiedziec jakie sa normy jesli chce sie pogodzi ta dwojke, w sumie tez plywam.. wiec moze jak pogodzic ta 'trojke' w ciagu tygodnia aby sie nie przetrenowac. Na celu mam zwiekszenie sprawnosci fizycznej. Jako bonus jesli ktos moglby sie podzielic jakimis sprawdzonymi cwiczeniami na 'piekne lydki' bylabym bardzo wdzieczna :) Pozdrawiam!
PKO
Awatar użytkownika
klosiu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:40

Nieprzeczytany post

Określ co to dla ciebie piękne łydki, bo zdaje się że każda kobieta ma o tym inne mniemanie :ble:
The faster you are, the slower life goes by.
WeeEva
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

oh, zatem te 'piekne lydki' w mojej wyobrazni sa lekko umiesnione ku gorze i szczuple ku dolowi.. hmm jesli to ma sens? na obecna chwile moje sa dosc ... proste bym powiedziala. Robie dosc duzo cwiczen na schodach z unoszeniem sie na palcach, ktore ktos mi kiedys polecil, ponad 2 msc i efektow raczej nie widze..
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

WeeEva pisze:oh, zatem te 'piekne lydki' w mojej wyobrazni sa lekko umiesnione ku gorze i szczuple ku dolowi.. hmm jesli to ma sens? na obecna chwile moje sa dosc ... proste bym powiedziala. Robie dosc duzo cwiczen na schodach z unoszeniem sie na palcach, ktore ktos mi kiedys polecil, ponad 2 msc i efektow raczej nie widze..
O ile nie zerwales sie ze szkoly kiedy byla lekcja o dziedzicznosci wedlug Mendla, popatrz na nogi... wlasnej babci.
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
WeeEva
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

moze i sie zerwalam z tej lekcji ;) Niestety nie mam na kogo lydki popatrzec, wiekszosc odeszla .. Ok jesli lydki mam powiedzmy po babci spoko, pogodze sie z tym, moglby ktos doradzic odnosnie planu treningowego?
WeeEva
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ok, wlasnie sie doczytalam ze macie tu pelno takich postow odnosnie biegania i treningu (blondynka), takze prosze zignorowac ten, jesli jest jakas mozliwosc to nawet moglabym go usunac, jesli ktos mi powie jak ;)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ