Toś się w archeologa zabawił. Nieźle.
Projekt był pretekstem do zagłębienia się w VBA dość mocno, a na konkretnym przykładzie w postaci generatora planów biegowych, świetnie to szło, bo wizja działających funkcji i opcji zmuszała do poszukiwań i tworzenia sprytnych algorytmów. Bardzo dużo z tego wyniosłem doświadczeń dotyczących programowania, ale jeszcze więcej dotyczących trenowania.
Obecnie korzystam rzadko, jedynie z ogólnodostępnych w sieci kalkulatorów temp, opierając się tylko na wynikach z zawodów lub testów. Oprócz tego, że biegam na treningach bez butów, to jeszcze dowaliłem sobie znacznie bardziej hardcorowy pomysł, bo biegam bez zegarka. Na zawodach też. Żeby przebić ten ekstremalny w naszych realiach pomysł, to już chyba musiałbym latać bez gaci.
Pracuję teraz cały czas nad projektem pod tytułem technika biegu. Wciągnął mnie na tyle, że zmienił zupełnie moje nastawienie do biegania, mentalność i biegowe cele.
Danielsowski Kalkulator Yacoola
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
eeeeej ! yacooolll!yacool pisze:Pracuję teraz cały czas nad projektem pod tytułem technika biegu. Wciągnął mnie na tyle, że zmienił zupełnie moje nastawienie do biegania, mentalność i biegowe cele.
mi tez sie troche nastawienie, mentalnosc i cele zmienily!
dawno nie bylem u ciebie na beblu.#nie polatalbys wespol jakiogos treningu?
42 w tempie startowym albo cos w ten desen?
zdrowko
mastering the art of losing. even more.
- Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Yacool, biegasz tylko po asfalcie bez butów czy w innym terenie też ?yacool pisze:Oprócz tego, że biegam na treningach bez butów,
Ostatnio na treningu szosowym złapałem gumę, nie miałem zapasu i musiałem wracać do domu biegiem.
W butach kolarskich nie za bardzo da się tuptać, więc na bosaka 8 kilometrów sobie pobiegłem, nawet fajnie
ale troszkę sobie palce poodbijałem, pewnie z czasem stopy się przyzwyczajają.
Legio Patria Nostra
Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych
http://www.noclegi-ustrzykigorne.pl/
Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych
http://www.noclegi-ustrzykigorne.pl/
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Piotrek, wleć na bebla, popracujemy nad luzem w barkach.
Boso biegam po pętli w lesie. Wykarczowałem ją z korzeni żeby było komfortowo.
Boso biegam po pętli w lesie. Wykarczowałem ją z korzeni żeby było komfortowo.