Chce wystartować w Półmaratonie!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Poprawiłem linki powyżej.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 38:42
- Życiówka w maratonie: 3:28:34
Postaraj się raz w tygodniu (najlepsza niedziela bo jest najwięcej czasu i półmaratony przeważnie organizowane są właśnie w ten dzień) zrobić długie wybieganie. Piszesz, że bez problemu przebiegniesz 40 min. Z każdym tygodniem wydłużaj ten czas o ok 10%. Pamiętaj aby biec wolno- wtedy budujesz wydolność. Aha i odłóż ciężarki!! Przyniosą tylko same szkody! Powodzenia!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ok zrobię tak jak radzicie..
Mam jeszcze jedno pytanie, dzisiaj biegałem zaledwie 30 minut niestety nie byłem wstanie dłużej gdyż byłem przed pracą. Wróciłem do domu i nagle pojawił się problem, w pewnym momencie obraz zaczął mi się rozmywać przed oczami a nie mam żadnych problemów ze wzrokiem i nawet przy bieganiu godzinnym nie miałem nigdy takiego problemu tym bardziej że dzisiaj nawet sie nie zmęczyłem jakoś znacznie, byłem wyspany, wypoczęty, po lekkim śniadaniu więc nie wiem o co chodzi, z góry dziękuje za odpowiedz, pozdrawiam Szczepan.