Pomocy

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
mervin6
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam właśnie dziś przebiegłem około 4km all mnie boli ale nie ważne moi wzrost 180 waga 80kg wiek 20lat chce żeby mi ktoś powiedział po prostu wszystko o bieganiu jak należy biegać a problem jest taki ze pracuje w lesie przy pile jestem pilarzem jak ktoś wie o co chodzi to wie ze to 1 z najtrudniejszy zawód na świecie wiec wstaje o 4rano i pracuje to np 13 i później jestem bardzo zmęczony ale chce biegać i dochodzi jeszcze na siłownia a czytam wszystko obieganiu i nie rozumiem jakieś tam odzywki itp a ja chce zrobić sylwetkę jak maja gazetkach :bleble: wiec proszę zawodowców albo kto biega i maja dobre sylwetki i wiedza o co mi chodzi nie wiem szczerze sam o o mi już chodzi a i kto mi poradzi jakie prac odzywki czy się opłaca podam moje gg(9961868 niewidoczny zawsze) jak ktoś umie mi dobrze wyjaśnić i poradzić jak to najlepiej rozplanować żeby szybko mieć sylwetkę dobrą Pozdrawiam Wszystkich Mervin6
PKO
evoix
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Szybko na pewno nic nie zrobisz. Na wszystko potrzeba czasu. Dla amatorów odżywki nie są potrzebne, wystarczy odpowiednie odżywianie.
mervin6
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tu się z tobą zgodzę z tymi odzywkami a dieta o kłopot po Lubie jeść to co mam robić? tylko biegać i nie chodzić na siłownie np czy jak nie wiem co ma znaczyć np na wszystko jest czas?? chciałem jakiś plan co ma zrobić albo coś takiego Pozdrawiam Evoix
tequila
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witaj mervin6,

no ale wytlumacz nam jaki masz cel? Bo do zachowania dobrej sylwetki jak piszesz wystarczy odpowienia dieta i silownia. Po co ci bieganie? Potrzebujesz zredukowac tkanke tluszczowa?
pozdrawiam
TeQuila
mervin6
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam TeQuila może masz racje :hahaha: ale biegam on tak żeby schudnąć można tez na siłowni ale biega daje wytrzymałość i inne bajery jak krążenie serca itp tak chce wyglądać np http://www.menshealth.pl/dieta/Dieta-AB ... -2544.html niby dieta itp ale czy bieganie mi będzie przeszkadzać w tym np?? czy pomorze mi jeszcze szybciej być takim jak na foto?? Pozdrawiam Serdecznie TeQuila
evoix
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Na taką sylwetkę jaką sobie upatrzyłeś potrzeba lat treningu. Po za tym nie wiadomo jaką Ty masz budowę ciała oraz mięśni, a jeżeli masz inną to tak samo wyglądać nie będziesz. Systematyczne bieganie na pewno pomoże Ci zrzucić tkankę tłuszczową, lecz samo bieganie sylwetki Ci nie wyrobi, a tym bardziej tak umięśnionej jak na obrazku. Jeżeli chcesz wyrobić sobie rzeźbę to poszukaj na np forum www.kfd.pl lub innych tego typu.

Pozdrawiam, evoix.
mervin6
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Evoix inny kolega powiedział ze nie trzeba biegać "tequila"wiem teraz już sam nie wiem albo muszę idź to jakiegoś specjalisty na siłowni i niech mi to all wyjaśni a tą sylwetkę chce mieć rok czasu zrobić nawet jak bym miał aptekę zjeść a czy bieganie mi tylko po gorszy taka sylwetkę?? :ech: ?? Pozdrawiam Tequila i Evoix
evoix
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Nie wiem czy pogorszy, na tym się nie znam. Jedyne co Ci mogę doradzić: nie bierz żadnych pigułek na siłę, masę itp bo będziesz ładnie wyglądał dopóki będziesz je brał, a potem będzie tzw "flak"

Pozdrawiam, evoix
mervin6
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Evoix masz racje bez tabletek jak naradzie siłownia na bok i zacznę biegać tylko nie wiem jak się biega żeby np schudnąć szybko na necie są bajki pisane jak wiesz o co chodzi pozdrawiam
evoix
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Na pewno nie możesz biegać za szybko żeby po 10 minutach płuca wypluwać, bo zamiast spalać tłuszcz, to spalisz wodę którą masz w sobie. Napisz jaki jest Twój aktualny poziom w bieganiu (ile możesz przebiec na raz, jakieś aktualne czasy na konkretnym dystansie), a wtedy na pewno Ci pomożemy.
mervin6
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

właśnie wróciłem z biegania a nie wiem mogę biegnąc ma hmm nie wiem ile ale liczę z 1min do 4min max to to powoli jutro albo we wtorek podam ci moje wyniki evoix nie będą rewelacja heh i tak dzięki evoix ze ty jedyny odp i pomagasz mi i tak jestem daremny :bleble: Pozdro Evoix i Dla Innych Także :hahaha:
evoix
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

jak jutro pójdziesz biegać to nie biegnij właśnie na maxa bo to nie ma sensu. Zacznij bardzo spokojnie i trzymaj to tempo cały czas żebyś nie miał za dużej zadyszki. Ile będziesz się czuł to biegnij, ale też nie za dużo jak na pierwszy raz. Pamiętaj-bez wyścigów.
mervin6
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zrobie jak mówisz i powiem ci jak poszło mi spokojnie pobiegnę może jutro a jak nie to we wtorek nogi mnie bolą teraz mocna :grr: Pozdrawiam Evoix i Dzięki
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ