Usain Bolt

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Eaxene
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

glodny1988 pisze:ja czekam tylko kiedy w koncu ktos złapie go na braniu jakiegoś g...na bo nie wierze ze mozna przy dzisiejszej konkurencji wygrac bieg na 100m na 10 m przed koncem zreszta jego zachowanie przed i po wyscigu pokazuje ze jego mózg jest zjarany
Nie popadajmy w paranoje. Oczywiście praktycznie nigdy nie możemy powiedzieć, że ktoś jest na 100% "czysty", ale nie mówmy też od razu, że ktoś napewno coś bierze. Zwłaszcza, że na niczym Bolta jeszcze nie złapano, a najwięcej podejrzeń wychodzi od osób, które go tylko w TV widzialy... :ojoj:
A co do zachowania po biegu.. Po pierwsze jeżeli wolisz jak ktoś na olimpiadzie zdobywa złoto(z rekordem świata przy okazji) robiąc to w taki sposób- wbiegnięcie na mete, spojrzenie na czas, zatrzymanie się, odebranie kwiatów zejście z kamienną miną z bieżni to ok, Twoja sprawa;) Ale ilu z nas może powiedzieć z ręką na sercu jak by się zachowali w takiej sytuacji? Czy zachowywali by spokój i umiar, czy by szaleli z radości, czy też robili by takie przedstawienie jak Bolt;) A po drugie to chyba już można się było przyzwyczaić do zachowań sprinterów, np -> http://www.youtube.com/watch?v=7NvXhb52bAk :bum: Troche słaba jakość tylko :grr:
PKO
tomasz

Nieprzeczytany post

Balon pisze:Nie wiem jak wy. Ale ja powiem tyle na temat tego pana ze jego zachowanie na olimpiadzie wogole ale to wogole mi sie nie podobalo. To było takie cwaniactwo w pilkarskim stylu i brak szacunku dla przeciwników.
A co ma szacunek współnego z dobrym przedstawieniem? Ma im się kłaniać w pas?
Według mnie tak powinno być - najlepszy ma pokazać, że jest najlepszy. To nie sumo, gdzie oni nawet prawa nie mają uśmiechnąć się.

I nie na olimpiadzie, ale Igrzyskach.

Niesprawiedliwość o tyle jest ciekawa, że nie słyszałem by krytyowano negatywnie radość piłkarza po zdobyciu gola.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ