Czesc.
Wiem ze juz troche minelo czasu od napisania tego tematu ale jesli komus sie przyda to co napisze to fajnie
Thermo speed extreme jest dosc dobrym srodkiem do spalania tluszczu (a zwlaszcza w polaczeniu z cwiczeniami).Niestety ma on jedna wade.Trzeba sobie dobrac odpowiednia dawke kapsulek,bo to co jest podane na opakowaniu jest dobre (ale tez dla wielu osob okazuje sie za mala dawka)ale na sam poczatek stosowania.Organizm dosc szybko przyzwyczaja sie do TSE i trzeba zwiekszac dawke z 1 do 3,4 kapsulek dziennie.Slyszalem tez o przypadkach gdzie trzeba bylo stosowac nawet i 6 kapsulek dziennie.Zeby efekt byl dosc widoczny to z reguly trzeba tez stosowac TSE jakies 6-7 tygodni,co moze okazac sie jednak troche kosztowne.Nie wiem czy nie lepiej byloby zainwestowac w srodek o nazwie Venom (jakies 130-140 zl).Moze i cena wydaje sie duza ale ludzie z roznych for dyskusyjnych poswieconych odchudzaniu i kulturystyce bardzo sobie cenia ten preparat.
Ja gdy zaczynalem stosowac TSE przez pare dni chodzilem jak nakrecony.Trudno mi bylo usiedziec na miejscu.Musialem cos robic.Biegac,cwiczyc z ciezarami itp. :D Jednak musze ostrzec tez przed tym ,ze TSE moze powodowac wzrost agresji (podobno dzieje sie tak na skutek wyplukiwania mineralow i innych duperalow z organizmu) i przyspieszone bicie serca.
Na jednym z for kulturystycznych czytalem tez ,ze w jakis sposob kreatyna pomaga w spalaniu tluszczu,wiec moze do jakiegos spalacza dobrze by ja bylo dodac zwlaszcza ze jest swietna na rzezbe.
Pozatym witam wszystkich ,to moj pierwszy post na tym forum.Z bieganiem mialem juz kiedys do czynienia (cwiczylem pare lat biegi w jednym z krakowskich klubow),ale zamienilem ta dyscypline na karate jakies 13 lat temu.