PAwel nadaje z Davos
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hej, co prawda jeszcze nie z Davos, bo sprzed mojego domowego komputera ale już niedługo... Ostatnie wiadomości. GiganT i Jurek biegają już po górach w Davos (czy to nie za późno na poprawianie formy koledzy?). Sa tam od niedzieli (dojechali tam 20letnim Fiatem 125, czyli już odnieśli sukces i nie muszą startować w maratonie, a JurekN z Magdą atakując Davos od wschodu „świętuje 22 lipca w Mikulowie” i pisze „dojechalim po 20tej, pijemy piwo i młode wino" Trochę się niepokoję o JurkaN, bo dwa lata temu przyjechał dzień wcześniej na zawody w Bieszczadach i poszedł na całodniową wycieczkę w góry zabierając do picia tylko5-litrowy karton włoskiego wina. A upał był nie z tej ziemi. Rano trzeba było pójść na start, a JurkaN coś jakby głowa bolała, czy jakoś tak.
Ja jutro zatrzymam się w Szklarskiej, zrobię kilka podbiegów na Szrenicę i w czwartek jestem już w Davos. Startujemy w sobotę.
Ja jutro zatrzymam się w Szklarskiej, zrobię kilka podbiegów na Szrenicę i w czwartek jestem już w Davos. Startujemy w sobotę.
ENTRE.PL Team
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No....widzę, ze nie zdążyłem 

-
- Wyga
- Kontakt:
Zycze powodzenia. Wszyscy oczekujemy relacji z biegu po przyjezdzie.
Grzegorz Foremny
[url=http://www.fjordnansen-team.pl][b]Fjord Nansen Team[/b][/url]
[url=http://www.fjordnansen-team.pl][b]Fjord Nansen Team[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Podbiegi pod Syrenice pozostawily niestety slady w postaci lekko obolalych czteroglowych, ale jestem dobrej mysli. Kto zgadnie kto nocowal w 1997 roku w apartawencie, w ktorym waletuje dzieki uprzejmosci Jurka i GiganTa?
ENTRE.PL Team
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
George Bush
???

-
- Stary Wyga
Adrenalina powoli wzrasta. Jutro dzien proby! PAwel zrobil duzo zdjec w Davos i Berguen swoim nowym aparatem cyfrowym, wiec zapewne wrzuci cos na forum. Pogode mamy zmienna - wczoraj lalo, ale dzisiaj jest ladnie. Oby tak zostalo do jutra!
Oki. Ide wypic kilka probek Rivelli (tutejszy popularny napoj hipotoniczny), zeby sie troche naladowac przed biegiem
Oki. Ide wypic kilka probek Rivelli (tutejszy popularny napoj hipotoniczny), zeby sie troche naladowac przed biegiem

[b]G[/b]igan[b]T[/b]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Dostałem takiego SMS'a:
26.07.2003 20:33
DATASPORT
Swisscom presents Hello Pawel
You finished the K78 - men in a time of 7:31.03,9.
You are on the 52. rang.
Congratulations!
Przyłaczam sie - Congratulations.
Rozmawiałem z PAwłem i z jego pomiarów wyszło nawet 7:30:58. W każdym razie żyje.
26.07.2003 20:33
DATASPORT
Swisscom presents Hello Pawel
You finished the K78 - men in a time of 7:31.03,9.
You are on the 52. rang.
Congratulations!
Przyłaczam sie - Congratulations.
Rozmawiałem z PAwłem i z jego pomiarów wyszło nawet 7:30:58. W każdym razie żyje.