13 września wybieram się na połówkę do Budapesztu. Mam pytanie o zapisy do osób które kiedyś już brały udział w tym biegu lub z czym podobnym podczas zapisów się spotkali.
Chodzi mi o opłatę za start. Na dzień dzisiejszy opłata rejestracyjna to 55 Euro ale dla członków klubów biegowych wynosi 45 Euro. Podczas rejestracji trzeba wybrać jaki klub się reprezentuje. W spisie jest bardzo dużo klubów z Polski w tym Biegam Bo Lubie. Jest jednak zapis w regulaminie który się pojawia po wybraniu opłaty dla klubów, że podczas odbioru numeru startowego trzeba udowodnić, że jest się z klubu. I tu moje pytanie. Jak mam to zrobić? Czy muszę mieć jakieś zaświadczenie od BBL, że brałem udział w treningach? Czy może w jakiś inny sposób? Czy ktoś się kiedyś z czymś takim spotkał?
Będę wdzięczny za pomoc i informację bo chcę jak najszybciej opłacić start.
P.S. Ktoś się może też wybiera na połówkę do Budapesztu?
30 Wizz Air Budapest Half Marathon
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:04
- Życiówka w maratonie: 3:21:26
Widzę, że tutaj zdobyć informację na inny temat niż co zrobić jak mnie boli kolano podczas biegu to nie ma szans….
5 km: 18:15
10 km: 38:09
21 km: 01:24:54
42 km: 03:06:28
10 km: 38:09
21 km: 01:24:54
42 km: 03:06:28
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Ja się wybieram do Budapesztu, ale raczej w październiku, a nie we wrześniu.
Mam kartę prenumeratora pewnego czasopisma biegowego i na jej podstawie ubiegam się o zniżkę "klubową".
Mam kartę prenumeratora pewnego czasopisma biegowego i na jej podstawie ubiegam się o zniżkę "klubową".
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Z reguły kluby sportowe mają legitymacje członkowskie.
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Byłam (jestem nadal?) w Klubie Maratonu Warszawskiego, bo przebiegłam pod rząd ileś tam edycji. Ale nie dawali legitymacji, tylko wciąż ten sam numer na maraton.
Mój rodzimy klub Kopytko też nie wystawia legitymacji - właściwie nie wiem dlaczego. Może skoro jestem jego prezesem i jedynym członkiem to powinnam uchwalić taki zwyczaj.
Krótko (rok chyba) miałam legitymację klubu należącego do PZLA, ale nie będę jej odnawiać, bo szkoda forsy i zachodu (formalności związane ze zdobyciem licencji).
Z tego co wiem są tacy, co zbierają jakieś maratony i mają jakieś z tego znaczki - koronę czy coś w tym stylu. To chyba też jakiś klub Korony Maratonów Polskich, ale o legitymacjach też nic nie słyszałam.
Jeśli znacie jakiś klub biegowy z legitymacjami, to napiszcie. Warto coś więcej wiedzieć o tym co się w biegowym światku dzieje.
Mój rodzimy klub Kopytko też nie wystawia legitymacji - właściwie nie wiem dlaczego. Może skoro jestem jego prezesem i jedynym członkiem to powinnam uchwalić taki zwyczaj.
Krótko (rok chyba) miałam legitymację klubu należącego do PZLA, ale nie będę jej odnawiać, bo szkoda forsy i zachodu (formalności związane ze zdobyciem licencji).
Z tego co wiem są tacy, co zbierają jakieś maratony i mają jakieś z tego znaczki - koronę czy coś w tym stylu. To chyba też jakiś klub Korony Maratonów Polskich, ale o legitymacjach też nic nie słyszałam.
Jeśli znacie jakiś klub biegowy z legitymacjami, to napiszcie. Warto coś więcej wiedzieć o tym co się w biegowym światku dzieje.