Ścieżka 33 Maratonu Warszawskiego w GoogleEarth ?

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
TSte
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam,

Ponieważ Google Earth każdy zna, chciałem zapytać, czy ktoś ze znających Warszawę osób,
miałby możliwość i chęć opracować "ścieżkę" maratonu?

Taki plik można zaimportować do programu i zwiedzić "na żywo" całą trasę.

ps.oznaczenie kilometrów nie daje takiego ujęcia psychologicznego,
np. "na końcu tej prostej w lewo i potem jeszcze... "
co Wy na to?

pozdrawiam
I-klasista
:-)
PKO
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja to się raczej zastanawiam jak to możliwe, że fragment trasy biegnący ul. Gąsek uzyska/uzyskał (?) atest. Na pewno ustawie tam kogoś z aparatem, żeby robił zdjęcia czołówce, jak rozpędzeni wypadną zza zakrętu prosto na te dziury. Miny pewnie będą bezcenne.
TSte
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

opracowałem coś takiego, jak ktoś ma zainstalowany GoogleEarth, mogę podesłać próbnie plik z trasą...
pzdr
Awatar użytkownika
arkadiuszkrol
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 49:47
Życiówka w maratonie: 4:23

Nieprzeczytany post

Chyba, że ktoś przebiegł po "nowej trasie" z GPS i może podać link do tej aktywności z Garmin Connect czy podobnym serwisie :)
Generator Planów Treningowych : http://www.gpt24.com
R2r
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka w maratonie: 4.14

Nieprzeczytany post

kisio pisze:Ja to się raczej zastanawiam jak to możliwe, że fragment trasy biegnący ul. Gąsek uzyska/uzyskał (?) atest. Na pewno ustawie tam kogoś z aparatem, żeby robił zdjęcia czołówce, jak rozpędzeni wypadną zza zakrętu prosto na te dziury. Miny pewnie będą bezcenne.
Bezcenne to będą miny organizatorów, jak ich ktoś z tej czołówki pozwie w wypadku kontuzji. Przebiegłem ten kawałek wczoraj i mimo, że nie raz jeździłem tamtędy samochodem, mało nie nabawiłem się kontuzji po wejściu w zakręt. Niech wszyscy tam uważają: spadek i dziury są tragiczne.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ