Te ciężarowki były z jakiegoś niemieckiego demobilu.
Malunki na pierwszej sugerowały, że w środku jest piwo...
Już czułem ten smak na języku

spotkało mnie jedyne tego dnia rozczarowanie

A ja oczekuję, że będziesz miał w lodówce, 2kg selera, 5l mleka, 20 browarów, kilko pieczarek i 6 pęczków rzodkiewki!lukizpaska pisze: A z innej beczki - podejście portalu do PW jest naprawdę słabe. Jako czytelnik mam głęboko w poważaniu czy jesteście patronem medialnym OWM czy PW, za to oczekuję, że największy półmaraton jaki miał do tej pory miesjce w tym kraju będzie relacjonowany przed/w trakcie/po odpowiednio do swej wielkości. I tyle.
Nie ma powodu stosować aż takiego sarkazmu.xrazowy pisze:A ja oczekuję, że będziesz miał w lodówce, 2kg selera, 5l mleka, 20 browarów, kilko pieczarek i 6 pęczków rzodkiewki!lukizpaska pisze: A z innej beczki - podejście portalu do PW jest naprawdę słabe. Jako czytelnik mam głęboko w poważaniu czy jesteście patronem medialnym OWM czy PW, za to oczekuję, że największy półmaraton jaki miał do tej pory miesjce w tym kraju będzie relacjonowany przed/w trakcie/po odpowiednio do swej wielkości. I tyle.
Rozumiem, że może się cos podobać albo nie, ale skąd pomysł, że możesz rościsz sobie prawa do decydowania o tym jaki materiał i w jaki sposób ma się tu zamieszczać?
Zdecydowanie popieram. To, że "jaramy się" tematem półmaratonu, bo ukończyliśmy ten bieg często z życiówkami, nie jest powodem by od bieganie.pl oczekiwac, że o niczym innym pisać nie będą. Z obowiązku się wywiązali i starczy. Mimo wszystko ważniejszym tematem weekendowym było przełajowe bieganie w Bydgoszczy.xrazowy pisze:A ja oczekuję, że będziesz miał w lodówce, 2kg selera, 5l mleka, 20 browarów, kilko pieczarek i 6 pęczków rzodkiewki!lukizpaska pisze: A z innej beczki - podejście portalu do PW jest naprawdę słabe. Jako czytelnik mam głęboko w poważaniu czy jesteście patronem medialnym OWM czy PW, za to oczekuję, że największy półmaraton jaki miał do tej pory miesjce w tym kraju będzie relacjonowany przed/w trakcie/po odpowiednio do swej wielkości. I tyle.
Rozumiem, że może się cos podobać albo nie, ale skąd pomysł, że możesz rościsz sobie prawa do decydowania o tym jaki materiał i w jaki sposób ma się tu zamieszczać?
a te techniczne to niby jakiej proweniencji? nie chińskiej?warszawsky pisze: Poza tym wiekszą pociechę mam z tzw koszulek techniczno-technologicznych niż z chińskiej bawełny.
Ja to widzę tak:lukizpaska pisze: Nie ma powodu stosować aż takiego sarkazmu.
poprzedziłem swoją wypowiedź zwrotem "jako czytelnik" - jestem (tak jak zapewne i Ty) czytelnikiem vel klientem tego portalu i w związku z tym mogę wyrażać swoje oczekiwania, bo tylko w ten sposób jestem w stanie wpłynąć na jego treść w przyszłości.
Jak to się ma do powodu, dla którego możesz oczekiwać jakiejkolwiek zawartości mojej lodówki, nie do końca potrafię zrozumieć.
O właśnie o co chodziło z tymi kolesiami ?kaminiak_wawa pisze: po 4 - "ochrona" na 20km szukająca "tych" bez numerów - łobuzy i bydlaki, sam widziałem jak "na ostro" zdjęli jednego biegacza ( numer miał na kurtce-a tą zdjął podczas biegu i przewiązał w pasie )
Bardzo łatwo tak powiedzieć, bo przecież nie płacimy za to. A kto każe klikać na reklamy?rusolis pisze:Przy tej ilości reklam w serwisie ciężko powiedzieć że ktoś coś dostaje za darmo.