Bieg Powstania Warszawskiego

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mnie osobiście też to bardzo denerwowało i nie bardzo mogłam zrozumieć ideę: przecież nikt nikogo do biegu nie zmuszał i nikt nie biegł po raz pierwszy i wiedział, że jest w stanie pokonać dystans. Więc po co te cyrki? Zwłaszcza że stwarzało to niebezpieczeństwo kolizji, gdy biegnący po wewnętrznej chciał biec prawidłowo, a ten po zewnętrznej chciał przekosić zakręt. Nie wspomnę już o skracaniu trasy przy wspomnianym wcześniej lustrzanym wieżowcu - było to wręcz niebezpieczne a niektórzy chyba się trochę zdziwili, widząc z drugiej strony schody...Wielka dziecinada i tyle.
PKO
Awatar użytkownika
Mirkas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tez byłem lekko ździwiony tym skrótem. Miał on miejsce tylko na  I anulowanej pętli. Potem tego nie widziałem.Nieraz to było dyskutowane.I działa tu prawo stada owiec.Najbardziej winny jest ten kto to zaczyna.Byc moze działa tu adrenalina,co nie pozwala na chłodna analizę.Ale też jak ja biegłem nie widziałem nikogo kto by sie wyłamał i pobiegł normalnie.
Mirek K
Janusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

"Warszawski Kurier Sportowy" (dwutygodnik grupy "Elite Cafe" )  poświęcil aż trzy strony imprezie (nr.4-ty z 5-go sierpnia), umieszczając zdjęcia, m. in. słynne ujęcie biegaczy pod pomnikiem i... pełne wyniki.  Autorem art. jest biegacz i jednocześnie żywy świadek Powstania - Wojtek Grabowski.

(Edited by Janusz at 8:43 pm on Aug. 8, 2004)
Janusz
Awatar użytkownika
Mirkas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

"Warszawski Kurier Sportowy" . Tylko gdzie to mozna dostać ? W Empiku mocno ździwieni nie słyszeli o tym.
Mirek K
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ