maraton to 30km rozgrzewki i 12km ścigania, ciekawe ile rura wlezie tym razem
Nowa trasa Łódź Maratonu Dbam o Zdrowie
-
Maurice
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 33:59
- Życiówka w maratonie: 2:38:40
- Kontakt:
mniej więcej stałe... +/-5s w zależności od nachylenia..
-
Maurice
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 33:59
- Życiówka w maratonie: 2:38:40
- Kontakt:
o, mała korekta trasy
z Ogrodowej wokół parków (Staromiejskiego i Helenów) biegniemy jednak zgodnie z ruchem wskazówek zegara, tj:
Ogrodowa-Nowomiejska-Podrzeczna-Wolborska-Smugowa-Źródłowa-Wierzbowa-Północna-Nowomiejska
tym samym zamiast podbiegu na Północnej czeka nas wspinaczka Źródłową przy działkach, ciut bardziej stroma
z Ogrodowej wokół parków (Staromiejskiego i Helenów) biegniemy jednak zgodnie z ruchem wskazówek zegara, tj:
Ogrodowa-Nowomiejska-Podrzeczna-Wolborska-Smugowa-Źródłowa-Wierzbowa-Północna-Nowomiejska
tym samym zamiast podbiegu na Północnej czeka nas wspinaczka Źródłową przy działkach, ciut bardziej stroma
-
tompoz
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
nie nie i nie jeszcze raz wiesz jak masz wykorzystac opracowanie tematu przez Maurica.................. pobiec podbieg 3 i 4 bardzo powoli bo przebiegniecie ktoregos z nich 30 sekund za szybko ............. to mozemy byc 10-15 minut wplecy n amecielesambro pisze:Dzięki Maurice, rzeczowa informacja dla osób, które nie znają Łodzi.
Wygląda na to, że najgorszy będzie fragment pomiędzy 12 a 20 km, ale nie są to jakieś Himalaje
Trzeba się przyłożyć do treningowych podbiegów i będzie dobrze.
Tompoz
Tompoz
-
lesambro
- Dyskutant

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tompoz, nie bardzo wiem, o co tobie chodzi
Nigdzie nie pisałem, że zamierzam na tych odcinkach bić rekordy prędkości. Wręcz przeciwnie, cały ten maraton pobiegnę ostrożnie, z błahego powodu, to mój debiut