Berlin maraton
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A to trzeba się na dogrywkę rejestrować? Wydaje mi się, że nie...radslo1 pisze:Kachita nie łam siękachita pisze:U mnie niestety peszek, czego się oczywiście spodziewałam, bo nie mam szczęścia w losowaniach... Ciekawe, czy zrobią jak w NYC, że jak trzy lata z rzędu kogoś nie wylosują, to w czwartym roku będzie miał pewne miejsce?. Zobaczysz ile osób nie dokończy rejestracji. Ustaw sobie przypominajkę na pierwszy dzień dogrywki i pewnie się zarejestrujesz. Berlin nie jest taki tani. Na wpisowe trzeba te prawie 100 euro wysupłać, trochę na przejazd i hotel, hostel. Uzbiera się sumka więc część osób jak przeliczy to zrezygnuje. Mnie też nie wylosowali ale ja biegłem w tym roku to dramatu nie ma
.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Zaprawiony W Bojach
Co w tym bardziej sprawiedliwego? Jeśli Ci zależało, to 2,5 godziny to było aż nadto czasu żeby się zarejestrować. Dzięki takiej "sprawiedliwości" to przez wprowadzenie jednej ceny dla wszystkich zapłacisz 98 euro zamiast 60. Do dupy z taka sprawiedliwościąmaly89 pisze:Do tej pory była zasada - kto pierwszy ten lepszy. Ale przed rokiem pula wyczerpała się w 2,5h więc teraz było losowanie. Moim zdaniem bardziej sprawiedliwie

A w ogóle to mnie to lotto, bo i tak mam start gwarantowany, z czego zamierzam skwapliwie skorzystać.

- radslo1
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:53
- Życiówka w maratonie: 3:21:47
kachita pisze:A to trzeba się na dogrywkę rejestrować? Wydaje mi się, że nie...radslo1 pisze:Kachita nie łam siękachita pisze:U mnie niestety peszek, czego się oczywiście spodziewałam, bo nie mam szczęścia w losowaniach... Ciekawe, czy zrobią jak w NYC, że jak trzy lata z rzędu kogoś nie wylosują, to w czwartym roku będzie miał pewne miejsce?. Zobaczysz ile osób nie dokończy rejestracji. Ustaw sobie przypominajkę na pierwszy dzień dogrywki i pewnie się zarejestrujesz. Berlin nie jest taki tani. Na wpisowe trzeba te prawie 100 euro wysupłać, trochę na przejazd i hotel, hostel. Uzbiera się sumka więc część osób jak przeliczy to zrezygnuje. Mnie też nie wylosowali ale ja biegłem w tym roku to dramatu nie ma
.
Nie trzeba. Po prostu się wtedy rejestrujesz, opłacasz i biegniesz. Chodziło mi o to żeby zrobić to zaraz po rozpoczęciu "dogrywki", aby być pewnym, bo wolnych miejsc będzie pewnie z 1000, a to szybko się wyczerpie.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Nie no, chodziło mi o to, czy miejsca dogrywkowe też będą z loterii, czy na zasadzie kto pierwszy ten lepszy. Muszę to sprawdzić.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- golon4
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:42
- Życiówka w maratonie: 03:32:22
- Kontakt:
tez dostałem e-mail odpowiedź miałem w spamie , też dopisało szczęście w losowaniu 
a takie pytanie bo nigdzie nie udało mi się doczytać ile wynosi wpisowe na Berlin bo nie znalazłem nigdzie tej informacji , będę wdzięczny za info co i jak i gdzie mozna o tym przeczytać
pozdrawiam

a takie pytanie bo nigdzie nie udało mi się doczytać ile wynosi wpisowe na Berlin bo nie znalazłem nigdzie tej informacji , będę wdzięczny za info co i jak i gdzie mozna o tym przeczytać
pozdrawiam
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
golon4 pisze:tez dostałem e-mail odpowiedź miałem w spamie , też dopisało szczęście w losowaniu
pozdrawiam
100€

- patryk91
- Wyga
- Życiówka na 10k: 33:33
- Życiówka w maratonie: 2:47:52
Jak kolega napisał cenę wpisowego to się cieszę, że mnie nie wylosowali i już nie będę się o to starał, bo chyba bym musiał zwariować, aby tyle zapłacić... To już się w głowie nie mieści, aby tyle zdzierać.
Niemcy w ogóle mają jakąś pasje wyciągania kasy, bo ostatnio w Dreźnie chipy były wydawane pod zastaw 30 euro, a zwracali 25 plus wpisowe 35 to 40 euro poszło na sam start, a w pakiecie bieda... Wspólnie z kolegami stwierdziliśmy, że Polska lideruje w pakietach i cenie wpisowego.
Pozdrawiam Pasjonatów biegania!
Niemcy w ogóle mają jakąś pasje wyciągania kasy, bo ostatnio w Dreźnie chipy były wydawane pod zastaw 30 euro, a zwracali 25 plus wpisowe 35 to 40 euro poszło na sam start, a w pakiecie bieda... Wspólnie z kolegami stwierdziliśmy, że Polska lideruje w pakietach i cenie wpisowego.
Pozdrawiam Pasjonatów biegania!
Kalenji Team Poland
10 km - 33'33"
21,097 km - 1h13'55"
42,195 km - 2h47'52"
10 km - 33'33"
21,097 km - 1h13'55"
42,195 km - 2h47'52"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:52
- Życiówka w maratonie: 3:59:06
Tylko tak się zastanawiam po jaką cholerę w takim razie zgłaszać się do losowania i robić niepotrzebny tłok i dodatkowe wrażenie, że cena nie ma znaczenia gdyż i tak się wszyscy zgłoszą?patryk91 pisze:Jak kolega napisał cenę wpisowego to się cieszę, że mnie nie wylosowali i już nie będę się o to starał, bo chyba bym musiał zwariować, aby tyle zapłacić... To już się w głowie nie mieści, aby tyle zdzierać.
Przecież od początku na stronie z rejestracją była podana cena 98 EUR. Ja się w każdym razie rejestrowałem chyba pierwszego dnia i od razu to widziałem.
- patryk91
- Wyga
- Życiówka na 10k: 33:33
- Życiówka w maratonie: 2:47:52
Wtedy mną kierowała chęć biegu na owej sprzyjającej trasie i z tyloma uczestnikami, tylko to, a w temat wpisowego itd. nie zagłębiałem się w tamtym momencie.mafik pisze:Tylko tak się zastanawiam po jaką cholerę w takim razie zgłaszać się do losowania i robić niepotrzebny tłok i dodatkowe wrażenie, że cena nie ma znaczenia gdyż i tak się wszyscy zgłoszą?patryk91 pisze:Jak kolega napisał cenę wpisowego to się cieszę, że mnie nie wylosowali i już nie będę się o to starał, bo chyba bym musiał zwariować, aby tyle zapłacić... To już się w głowie nie mieści, aby tyle zdzierać.
Przecież od początku na stronie z rejestracją była podana cena 98 EUR. Ja się w każdym razie rejestrowałem chyba pierwszego dnia i od razu to widziałem.
Kalenji Team Poland
10 km - 33'33"
21,097 km - 1h13'55"
42,195 km - 2h47'52"
10 km - 33'33"
21,097 km - 1h13'55"
42,195 km - 2h47'52"
-
- Wyga
według maila od organizatorów:kachita pisze:Nie no, chodziło mi o to, czy miejsca dogrywkowe też będą z loterii, czy na zasadzie kto pierwszy ten lepszy. Muszę to sprawdzić.
Everyone who was selected to receive a race number has until midnight on November 11, 2013 to complete the registration. Any spots that open up as a result of missing this deadline will be passed on in the order in which they were drawn to those on the waiting list. If you receive one of these spots, we will notify you shorty after November 12. Good luck!
Czyli dodatkowe losowanie, przynajmniej tak to rozumiem... i czekam na maila

- Herflick
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:52
- Życiówka w maratonie: 3:59:06
Ja bym to rozumiał tak, że w wyniku losowania ustalono listę kolejnych chętnych. Pierwsze 40 tys. osób zostało zakwalifikowanych. Jak się zwolnią jakieś miejsca, to będą je proponowali kolejnym osobom z listy. Wydaje mi się, że bez losowania. Czyli jak ktoś był po losowaniu 40 001 to szanse ma duże na dogrywkę, a jak 74 001 to prawie żadne ...tomazo pisze: według maila od organizatorów:
Everyone who was selected to receive a race number has until midnight on November 11, 2013 to complete the registration. Any spots that open up as a result of missing this deadline will be passed on in the order in which they were drawn to those on the waiting list. If you receive one of these spots, we will notify you shorty after November 12. Good luck!
Czyli dodatkowe losowanie, przynajmniej tak to rozumiem... i czekam na maila
Pytanie tylko którym się jest na liście i ile miejsc się zwolni.