f.lamer pisze:czemu nie można zarejestrować się używając loginu z poprzedniej edycji? bazę żeście zaorali czy jak?
Poprzedni bieg to był już "pozamiatany" kilka dni po starcie.
Już po jakimś miesiącu ciężko było doszukać się wyników (u mnie raz udawało się wygenerować mój wynik, a raz nie). O braku "dyplomu" czy innego certyfikatu, to nawet nie wspomnę (a że była życiówka, to chciałbym móc do tego jakoś dotrzeć

- np. teraz to chyba już link do wyników 2013 na stronie kompletnie zniknął - trzeba googlać żeby znaleźć).
Najniższe wpisowe nie jest takie tragiczne (jeżeli pakiet startowy będzie podobny), ale termin do kiedy obowiązuje to najniższe wpisowe dla mnie na razie dyskwalifikuje ten bieg (nawet przebiegu trasy jeszcze nie ma). Póki co to jeszcze aż taka jakość i prestiż nie jest, żeby się decydować do końca października czyli pół roku przed biegiem.
Tak na marginesie to ciekawią mnie superlatywy pojawiające się w tym wątku w kontekście oceny jakości organizacji biegu 2013 - z tego co mnie pamięć nie myli po biegu jeżeli chodzi o organizację samego biegu to aż takich zachwytów nie było. Oczywiście otoczka była rewelacyjna - pakiety, miasteczko, itd.
Ale oznaczenie i zabezpieczenie trasy oraz zaopatrzenie w trakcie i po biegu to chyba aż tak pozytywnych emocji nie budziło ...